AK PARTİ KÖRFEZ İLÇE GENÇLİK KOLLARI UMRE ZİYARETLERİNE BAŞLADI
 AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları olarak, Gençlik Kolları Başkanı Kadir ALÇIK  ve  Ekibi,  Halkla İlişkiler Birim Başkanı  Zeynep HATİPOĞLU’ nun  düzenlemiş olduğu Umre  Ziyaretleri kapsamında bu hafta,  AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kollarında geçmiş dönemlerde,  bir çok görev yapmış olan değerli arkadaşımız  Yaşar ÖZTÜRK’ ün Amcası Selahattin ÖZTÜRK’ ün evlerine misafir olduk.  Ziyaretimize AK Parti Körfez Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Sinan FİDAN’da eşlik etti. 

Aile ortamının oluştuğu ziyarette, Kutsal Toprakları birde hacılarımızdan dinlemek bizleri manevi  bir havaya büründürdü.
Başkan ALÇIK ’’ Hayır dualarınızı  bizlerden eksik etmeyin değerli büyüklerimiz. Rabbim kabul eylesin, bizlere de nasip etsin inşallah.’’ temennilerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817