AK PARTİ KÖRFEZ İLÇE TEŞKİLATI 48. DANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI

AK Parti Körfez İlçe teşkilatı, 48.Danışma Meclisi toplantısı Tütünçiftlik Kültür Merkezinde çok geniş bir katılımla gerçekleştirdi. Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun çalışmalarını anlattı. Pehlivan ise konuşmasında;”Aday olmak önemli değil, Ak Parti’nin seçim kaybetmeye tahammülü yok”dedi.

Ahmet YARAR

AK Parti Körfez İlçe 48.Danışma Meclisi toplantsına AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek,  Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Zeki Aygün ve Mehmet Ali Okur'un yanısıra Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan,  İl başkan yardımcısı Mehmet İpşiroğlu ve ile teşkiat yöneticileri ve mensuplarıyla geniş bir katılım sağlandı. Salonda oturacak yer kalmadı.

KOYUN;”22 BİN 500 KİŞİYLE KAHVE İÇECEĞİZ”

Konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıkan Ak parti körfez ilçe başkanı Engin Koyun;”Oy kullanan vatadanşalarımızı ziyaret edeceğiz. Her sandıkta 9 tane dava arkadaşımız var. Partimizin üyelerinin bize destek olmasını istiyorum. Körfez’de 22500 kişi civarında üyemiz var. Kurduğumuz ekiple birlikte üyelerimizi ziyaret edeceğiz. Kendi ailemize sahip çıkacağız. Onlardan gelen geri dönüşümle beraber 1 kasım’da seçim startını vereceğiz. Herkes bizi görecek. İki akşamda bir yaptığımız ziyaretlerin anlamını seçimde göreceksiniz. Ak parti’ye gönül vermiş insalarımızı biz teşkilat olarak yalnız bırakamayız. Teşkilat olarak tecrübeliyiz. Çalmadığımız kapı kalmayacak”dedi.

KOYUN;”22 BİN 500 KİŞİYLE KAHVE İÇECEĞİZ”dedi

Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun'un sunumundan sonra kürsüye gelen Fikri Işık;”hem çözüm süreci hem de gündemdeki tüm diğer konularla ilgili olarak kapsamlı bir bilgilendirmede bulundu.




PEHLİVAN;”ADAYIN ÖNEMİ YOK, BİZ SEÇİM KAYBETMEYE TAHAMMÜL EDEMEYİZ”

Koyundan sonra söz alan Körfez Belediye başkanı Yunus Pehlivan ise konuşmasında;” Ülkenin 80 hizmet veren belediyeler bizde. Mustafa Kemal Atatütk’ün bir sözü var; Türkiye’yi çağdaş medeniyet seviyesine ulşaştırmaktır amacımız. Şehir kültürüne katkımız olacaktır. Kentleri geliştirmeden ülke gelişmez. 10. yıla giriyoruz. Şükürler olsun bu partiye gönül veren kimsenin başını önüne eğdirecek bir faaliyetimiz olmadı olmayacak. Tabi son düzlükteyiz önümüzdeki mart ayında yere seçimler var.Adayların kim olduğu önemli değil, hedefimiz tüm belediyeleri almamız. Bizim için önemli olan partimizin kazanmasıdır. Kocaeli’de hiçbir belediyeyi kaybetmeye tahammülümüz yok.

PEHLİVAN;”PETKİM KAVŞAĞI 21 HAZİRAN’DA AÇILIYOR”

Konuşmasına devam eden Pehlivan;” Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu her ne kadar erken bulsa da Petkim Kavşağı 21 Haziran’da hazır olacak. Anadolu Döküm’ün önündeki dalçık için oluşan BOTAŞ hattı sorunundan dolayı kaynaklanan sıkıntıyı çözdük. Nasip olursa Ramazan Bayramında bitecek. Çamlıtepe Yarım olimpik Yüzme Havuzu yerel seçimlerden önce Şubat ayı gibi bitecek ve 11 milyon TL’ye mal olacak. Hereke Düğün salonu Ağustos’da bitirilecek ve gene  Hereke Kent Meydanı iki ay sonra bitecek. Hereke sosyal tesisi ise 25 gün sonra. Yarım kalan yollar var ihalesi yapıldı. Hacı Osman mahallesi yol düzenlemesi Haziran sonunda bitecek. 40 Ton’a yakın asfalt dökülecek. Yeniyalı kapalı pazarıda ihaleye hazırlanıyor ve sayamadığım bir sıra projemiz var. Sonunda halk kazanacak, Ak parti kazanacak”dedi.  






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817