AK PARTİ KÖRFEZ KOCAELİ BİRİNCİSİ
    AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı genel merkez tarafından organize edilen ve il başkanlığınca denetlenen Teşkilat Performans Sistemi (TPS) Temmuz ayı değerlendirilmesinde Kocaeli birincisi oldu.Teşkilat disiplini, sahada etkinlik ve üye kazandırma gözetilerek elde edilen verilerin değerlendirilmesi sonucunda yapılan sıralamada AK Parti körfez ilçe başkanlığı birinciliğe adeta ambargo koydu.

İlçe Başkanı Av.Osman BADEM ‘Birinci Olmak Değil, Birinci Kalmak Önemli’

   Konu hakkında görüş bildiren ilçe başkanı BADEM, Körfez ilçe teşkilatlarının alışkanlık haline getirdiği Kocaeli TPS birinciliğini teşkilat mensuplarının uyumu ve dava bilincine bağladı. Körfez ilçe teşkilatlarının sadece seçim dönemlerinde değil 365 gün boyunca körfezlilerle iç içe olduğunu ayak basılmadık sokak çalınmadık kapı ve sıkılmadık el bırakmamak gayesinde olduklarını ifade etti. Teşkilatçılığın zor bir işlev olduğunu bu işe gönül vermeden kendini adamadan başarılı olmanın imkansız olduğunu biz göreve gelirken 140 bin gönül köprüsü kuracağız dedik Allah’a hamd olsunki kime el uzattıysak elimiz havada kalmadı biz samimiyiz bunu seçmende görüyor.AK Partinin yeni Türkiye nin omurgası olduğunu AK Partinin Türkiye nin geleceği olduğuna dikkat çekerek teşkilat çalışmalarının aynı ciddiyette süreceğini bunun göstergesi de TPS birincilikleridir dedi.

,

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817