AK PARTİ KÖRFEZ KÖYLERDE

 

23 Ekim Çarşamba günü Körfez Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu resman açıklayıp, dosya teslim etmeye ve bayramdan sonra partideki görevinden istifa etmeye hazırlanan AKP Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun, ilçedeki köylere de bayramlaşmaya gitti.

Engin Koyun, köy ve esnaf bayramlaşmaları için bir ekip oluşturdu ve ziyaretlere başladı.Köy ziyaretlerine Engin Koyun’un yanında İl Genel Meclisi Başkan Vekili Mehmet Allak ve AK Parti Körfez İlçe yönetimindeki gençlerden oluşan bir gurup yer aldı. AK Parti heyeti, Körfez İlçe köylerini sırayla dolaşarak vatandaşların ve köy muhtarlarının bayramını kutladılar. Bu arada köylülerin sorunlarını da dinleyen AK Parti Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun bu şekilde köylere kadar bayramlaşmayı çıkartan siyasetçi oldu.

AK Parti grubu, bayramın son gününde Hereke ve Yukarı Hereke’yide unutmadı ve buralardaki esnafı ziyaret ederek bayramlaştılar.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817