Ak Parti Körfez saha çalışmalarına Başladı.
 AKP Körfez İlçe Yönetimi, Belediye başkanı İsmail Baran ile birlikte saha çalışmalarına başladı. Tam kadro halinde Kocaeli Taşköprülüler Derneği’ne ziyarete giden ekip, çalışmaları hakkında bilgi verip, sohbet ettiler.

Kocaeli Taşköprülüler derneği ziyaretine, AKP İlçe Başkanı Osman Badem, Belediye Başkanı İsmail Baran, Başkan Yardımcısı Selahattin Kabadayıoğlu, Hereke Koordinatörü Ramazan Tuna, aday adayı Zeki Canşi, ilçe yöneticileri katıldılar.

Ziyaret sırasında konukları karşılayan Dernek Başkanı Yasin Sönmez, faaliyetleri hakkında da bilgi verdi. Daha sonra İsmail Baran ve Osman Badem kısa konuşmalarla seçim çalışmaları hakkında bilgi veriler ve aday adayı Zeki Canşi’de kendisini tanıttı.





Ak Parti İlçe Başkanı Osman Badem ve yönetimi mahalle yönetimlerinide ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgilendirme yapıyor.


Osman Badem  Körfez İlçedeki Umreden dönen vatandaşları ziyaret ederek hayır dualarını alıyor.

İlçe Başkanı Osman Badem çat kapı ziyaretlere gittiği evlerdeki yaşlı nenelerin elini öpüp hayır duasını alıyor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817