Ak Parti Körfez Şen Şakrak!




           Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Engin KOYUN Güney Mahallesi Toplantısına sürpriz ziyaret gerçekleştirdi.

           Ak Parti Körfez İlçe binasında yapılan haftalık toplantıya sürpriz ziyaret gerçekleştiren Başkan Engin KOYUN' a  Başkan Yardımcısı Şaban AYDIN İlçe Yöneticisi Fahri ŞIK, Körfez Belediye Meclis Üyesi Hüseyin TUNÇ Ak Parti Körfez İlçe Geçlik Kolları SKM Başkanı Adem Koyun ve Başkan Danışmanı Mitat ATALAY' da eşlik etti.

           Başkan Engin KOYUN konuşmasının başında toplantıya geniş katılım yapan Güney Mahallesi Temsilcisi Mehmet OGAN ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.Ak Partimiz gücünü sizlerden alıyor. Sizler bizim tabandaki siyasetimizin temsilcilerisiniz. Birlik ve Beraberlik içinde bundan sonraki günlerde de iyi çalışmalar yapacağız dedi.

           Başkan Engin KOYUN  ''Güney Mahallesi Sandık Kurullarını oluşturan mahallelerimiz arasında bulunmaktadır.Seçimin sandıkta kazanıldığını sandık müşahitlerinin önemini anlattı. Bu konularla ilgili mahalle sandık kurulları bittikten sonra Partimizde eğitimler başlayacaktır. AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı olarak Gençlik Kolları ve Kadın Kolları ile koordineli çalışmalar yaptıklarını, böylece kamuoyunun nabzını tuttuklarını ifade etti, mahalle yönetimlerinde görev yapan Gençlik Kolları ve Kadın Kollarımızın yöneticilerine ayrı ayrı teşekkür ederim. Körfez İlçe'de tek tek her kapıyı aşındırmaktadırlar. Partimizin tanıtımı hakkında güzel çalışmalar yapıyorlar. Allah sizlerden razı olsun diyerek, Körfez İlçe'de 2013 yılının ilk ayında yapılan çalışmaların değerlendirilmesi yapıldı. Türkiye gündemine ilişkin konular hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu.Toplantının sonunda Başkan Engin Koyun  Güney Mahallesi yöneticilerinden Abdullah Eroğlu' nun doğum gününü kutlayarak çiçek takdim etti.

Güney Mahallesi Temsilcisi Mehmet Ogan' da mahalle toplantısını her hafta düzenli olarak yaptıkları bu haftaki toplantıya sürpriz ziyaret gerçekleştiren Başkan Engin Koyun'a Başkan Yardımcısı Şaban AYDIN İlçe Yöneticisi Fahri ŞIK, Körfez Belediye Meclis Üyesi Hüseyin TUNÇ, Ak Parti Körfez İlçe Geçlik Kolları SKM Başkanı Adem Koyun  ve Başkan Danışmanı Mitat ATALAY' a teşekkür etti.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817