AK PARTİ KÖRFEZ TERAVİH VE SAHURDA BULUŞUYOR

Seçimlere 35 gün kala siyasi partilerin seçim çalışmaları hızlanmaya başladı. AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt ve yönetimi, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve Kocaeli Milletvekili aday adayları seçim tarihi açıklandıktan sonra başlattıkları çalışma temposunu her gün hız katarak devam ettiriyorlar.

Parti teşkilatı, Teravih namazından sonra Çamlıtepe’de İrtibat Bürosunda buluştular. Mahalle sakinlerinin de davetli olduğu buluşmada, gündem, seçim çalışmaları ve mahalleyle ilgili konularda sohbet edildi.

Buluşmalarını devam ettiren AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı Sahur’da da Tütünçiftlik Güney Mahallesi İrtibat Bürosunda bir araya geldiler. Burada toplanan teşkilat yönetimi, İlçe Başkanı Şener Söğüt ve Belediye Başkanı İsmail Baran ile aday adayları sahuru birlikte yaparak, ertesi güne hazırlandılar.

AK Parti teşkilatının bu çalışma temposu ve her an vatandaşın içinde olmaları beğeni kazanırken, mahallelerde düzenlenen halka açık iftar yemekleri de kalabalık buluşmalara ev sahipliği yapmaya başladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817