banner2779
banner2752
banner2750

AK Parti Körfez, Tuna İle "Dalya" Dedi

Körfez’deki danışma meclisinde konuşan AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, rekor ziyaretçi sayısıyla Türkiye’ye adını duyuran Kocaeli Kitap Fuarı’nın siyasi söylemlerle karalanamayacağını belirterek, “Gerçekten Atatürk’ü seven, ülkesini korumak isteyen Maltepe’de ‘Her yer Kandil’ diye bağıranlarla, ülkesine ‘seri katil’ diyenlerle uğraşsın” dedi

AK Parti’de ilçelerde yapılan danışma meclisleri önceki akşam Körfez ilçe ile devam etti. Büyük ilgi gören ve Yarımca Kültür Merkezi’nde gerçekleşen danışmaya Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki de katıldı. Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ile yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde yapılan danışmaya parti protokolü de büyük ilgi gösterdi.

BÜYÜK İLGİ GÖSTERİLDİ

AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı tarafından 100’üncüsü düzenlenen danışmada Mehmet Özhaseki’nin yanı sıra AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, eski il başkanlarından Mahmut Civelek, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney ve partililer hazır bulundu.

“BİRLİKTELİĞİMİZ SÜRDÜRÇE…”

Toplantının açılışında konuşan ve partilileri selamlayan ilçe başkanı Ramazan Tuna, 2023 yılında yapılacak seçimlere vurgu yaptı. Konuşmasını şiirlerle süsleyen Tuna, “AK Parti eser ve hizmet siyasetinin adıdır. Rabbim hepimize güç kuvvet versin. 2023 seçimleri yaklaşıyor. Bu seçimde Cumhurbaşkanımız yeniden seçilecek ve tüm teşkilatlar olarak büyük bir zafer elde edeceğiz. Yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Bu birlikteliğimiz devam ettikçe kimse bizi ve ülkemizi yıkamaz” diye konuştu.

“DARBELERİ UNUTMADIK UNUTMAYACAĞIZ!”

Sonrasında konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ise açıklamalarında yapılan yerel hizmetlerden söz etti. Konuşmasında 27 Mayıs darbesinin yıl dönümünde şehit edilen Başbakan Adnan Menderes ve yol arkadaşlarını andı. Milletin 27 Mayıs’ı, 12 Eylül’ü, 28 Şubat’ı ve 15 Temmuz’u unutmayacağını söyleyen Söğüt, “Geçen üç yıl boyunca ilçemize çok önemli hizmetler kazandırdık. Bu dönemde 1 milyar liranın çok üzerinde bir miktar hizmetlerimize ayrıldı. Ayrıca 450 milyon TL’lik borçtan belediyemizi kurtardık. Altyapı çalışmalarımız sürüyor, 2023 seçimlerine 1 yıldan az bir süre kaldı. Bu milletin değişmeyen lideri ile 2053 ve 2071 hedeflerimizin temellerini atacağız. Kazanan Türkiye olacak, kazanan liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olacak” dedi.

YUKARI HEREKE’YE MÜJDE

Söğüt’ün ardından bu kez konuşmak için kürsüye gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın hedefinde CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı vardı. Geçen dönemde Körfez ilçe için büyük hizmetleri kazandırdıklarını dile getiren Büyükakın, “Körfez’in kuzey mahalleleriyle güney mahallelerini birbirine bağladık. Herekeli vatandaşımıza bir müjde vermek istiyorum; bölgede bulunan ve yapılması beklenen yolla ilgili başkanlarımızın kapısını aşındırarak sorunları giderdik ve önümüzdeki günlerde ihalesine çıkılacak.

“SÖZLERİNİ YILDIZLI’YA İADE EDİYORUM”

Bugün medyada CHP İl Başkanı partisinin yönetim stratejisine uygun bir açıklama yapmış. O kendisine yakışanı yapıyor ve genel merkezinin yolundan yürümeye devam ediyor. Ne zaman sıkışsa ortaya çıkıp gündemi değiştirmek adına genel merkezi gibi açıklamalar yapıyor. Bu zat iftiralar atıyor, üslubunu kendisine iade ediyoruz. Belediyelerinin durumu ortada, anca reklam yapıyorlar ama lafla peynir gemisi yürümez” açıklamasında bulundu.

“2023 SEÇİMLERİ ÇOK ÖNEMLİ”

AK Parti Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Bugün CHP siyasetini kara propaganda ile yapıyor. Genel başkanları çıkıp liderimiz hakkında ‘Kaçacak’ dedi. Biz 15 Temmuz gecesi kimin kaçtığını gördük. Onların bir hesabı var ama rabbimizin de bir hesabı var. 2023 seçimi Türkiye için çok kritik ve dönülmesi zorunlu olan bir viraj. Seçimler zamanında yapılacak. Bizler ise okçular tepesini bırakmayacağız”.

KİTAP FUARINI KARALAYAMAZSINIZ

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş de, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın Cumhuriyete bağlılığını sorgulayanlara Canan Kaftancıoğlu’nu hatırlatarak şunları söyledi: “Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin artık ünü tüm Türkiye’ye yayılan, toplumun her kesiminden, her görüşten insanın takdirle takip ettiği ve bu yıl 905 bin 946 ziyaretçiyle rekor kırdığı 12. Kitap Fuarı’nda tam 315 yayınevi, 745 etkinlik ve toplam 392 yazar söyleşisi yapıldı. Böylesine başarılı geçen bir fuar üzerinden Atatürk ve Cumhuriyet değerlerine her yönüyle bağlı başkanımız Tahir Büyükakın’ı karalamaya çalışmak, buradan siyasi rant elde etmek kimsenin haddine değildir.

“HER YER KANDİL DİYENLERİ SORGULAYIN”

Birileri gerçekten Atatürk’ü korumak istiyorsa, gerçekten ülkesini seviyorsa, Maltepe Mitinginde neden Atatürk posteri olmadığını, neden ‘her yer Kandil’ sloganı atıldığını, Canan Kaftancıoğlu’nun neden kendine Atatürkçü diyemediğini ve ülkesine seri katil dediğini, genel başkanlarının neden FETÖ bağlantıları tespit edildiği için işten atılan memurları geri alma sözü verdiğini sorgulaması gerekir. Türkiye, tam da sınır ötesinde terör yuvalarını dalga dalga yeniden vurmaya başladığı, bu alçaklara alenen destek veren Avrupa ülkelerinin Nato’ya girmesini veto ettiği bir dönemde; Cumhurbaşkanımıza neden ‘kaçacak’ yalanı attığını düşünsün.


 

“CUMHURBAŞKANIMIZ HER ZAMAN MİLLETİYLE OLDU”

Unutulmamalı ki, Cumhurbaşkanımız 15 Temmuz hain darbe girişiminde tankların arasından geçip, kahve içmeye değil; kör dalışla Atatürk Havalimanına inen uçağından inerek milletinin yanında hainlere karşı birlikte mücadele etmiştir. Bizler, ülkesini seven, vatanına yürekten bağlı milletimizle her zaman her yerde beraberiz. Milletimizin derdini de, sıkıntısını da biliyor ve çözüm için durmadan, yorulmadan çalışıyoruz.”

“ERDOĞAN’A DUA EDİYORLAR”

AK Parti Körfez Teşkilatının 100’üncü danışma meclisinde son olarak konuşan kişi ise Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki oldu. AK Parti’nin sıradan bir parti olmadığını savunan Özhaseki, şöyle konuştu: “Bizim tarihe karşı sorumluluğumuz var. Kabe’den bir sanatçı beni aradı ve tavaf yapamadığını söyledi. Kendisine sebebini sorunca dedi ki; ‘Önümde ve arkamda Türkiye bayrağı var. Bayrağı görenler Tayyip Erdoğan’a dua ediyorlar’ dedi.


 

“ERDOĞAN, VESAYETE DUR DEDİ!”

Bugün dünyada en başarılı sağlam sağlık sistemi Türkiye’de. Savunma sanayiinde yaptığımız üretimlerle keferelerin canlarına okuyoruz. Ayrıca vesayet sistemini kaldırdık. Bugün 27 Mayıs darbesinin yıl dönümü, bu ülkede bir başbakanı, Menderes’i idam ettiler. Aynısını AK Parti’ye de yapmak istediler. Ancak liderimiz Recep Tayyip Erdoğan çıktı ve ‘Sizin buralarda ne işiniz var, defolun gidin’ dedi. Vesayet sistemi bu ülkeye bir daha gelemez. Bizim coğrafyamız tüm mazlumların coğrafyası haline geldi”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751