Ak Parti Körfez vatandaşı evinde ziyaret ediyor

Yeniyalı mahallesinde yaşayan Mutlu Bayram’ın evinde gerçekleşen ziyarete AK Parti Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun Teşkilat ve SKM Başkanı Mehmet Şahin Başkan Yardımcıları Mustafa Yaman Şaban Aydın Bekir Sarıgül Sekreter Halil Küçük Kadın Kolları Başkanı Nesrin Duran İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Kaymak Mehmet Şahin Ergün Körfez Belediye Meclis üyesi Hüseyin Tunç Körfez Belediyesi Koordinatörü Ramazan Tuna Kadın Kolları sekreteri Elif Kâhya Yeniyalı mahalle temsilcisi Ahmet Al ve Danışman Mitat Atalay katıldı.

Başkan Engin Koyun yoğun katılımdan dolayı Bayram ailesine ve komşularına teşekkür ederek konuşmasına başladı. Teşkilat olarak yaptığımız ev ziyaretlerine ne kadar önem veriyorsak halkımızda partililerimizde bizim verdiğimiz önemin iki katını vererek bu toplantılara yoğun katılmaları bizleri oldukça memnun etmektedir. AK Parti olarak büyük bir aileyiz sadece partili üyelerimizin değil herkesin kapısını çalıyoruz. Körfez İlçe Teşkilatı olarak ilerleyen günlerde ev ziyaretleri bittikten sonra daha büyük kapsamlı ziyaretler yaparak 22 bin üyemize ulaşmış olacaklarını ifade etti. Bu yapılan ziyaretlerle Başbakanımızın yükünü biraz olsun hafifletebiliyorsak bizden mutlu yoktur. Ülke gündeminde bulunan birçok konuyu sizlere gelerek anlatıyoruz. Geçen günlerde Türkiye’mizin sırtında kambur olan İMF belasından kurtulduk. Şöyle hafızalarımızı bir yoklayalım Ülkemiz ilk defa 1947 yılında İMF’ den borç alarak üye olmuştu. 1961 yılından günümüze birçok Stand By anlaşması yapıldı. İMF’ den aldığımız borç 2001 krizi sonrasında rekor seviyelere ulaşmıştı. Bugüne yani 2013 yılına geldiğimizde İMF’ ye tüm borcunu ödemiş İMF’ ye borcu olan bir Ülke değiliz. Hükümetimiz 10 yılda büyük bir iş başararak İMF’ ye olan borcu bitirmiş Tarihe geçmiştir. Ülkemizi İMF’ den kurtaran Başta Başbakanımıza, Bakanlarımıza ve emeği geçen herkese ne kadar teşekkür etsek azdır. Dedi;

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun çözüm süreci ile ilgili olarak da değerlendirmelerde bulundu. Ülkemizde artık terör bitsin istiyoruz, Terörden nemalanan güçler Ülkemizi terk etsin gitsin diyoruz. Kardeşliğimizi daha da güçlendirmek birlik beraberlik içinde güçlü bir ülke olmak için gece gündüz ayırımı yapmadan Hükümetimizin yaptığı çalışmaları anlatmaya devam edeceğiz, Halkımıza çözüm sürecini en detayına kadar anlatarak kafalarda soru işareti bırakmayacaklarını söyledi. Çözüm süreciyle ilgili çok güzel çalışmalar devam ederken Ülkemizin kalkınmasını büyümesini kardeşliğini istemeyen güçler yine ortaya çıkmışlardır. Hatay’ın Reyhanlı İlçesinde yapılan hain bombalı saldırıları lanetle kınıyorum. Bu saldırılarda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı yaralı olan vatandaşlarımıza da acil şifalar dileyerek konuşmasına son verdi.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mutlu Bayram ve komşuları Başkan Koyun ve Teşkilat mensuplarına Allah sizlerden razı olsun iyi ki bu tür toplantılar yaparak bizleri bilgilendiriyorsunuz kafamızda ki soru işaretlerini gideriyorsunuz. Her zaman kapımız sizlere açık bizi sadece seçim zamanında değil her zaman hatırladığınız için teşekkür ederiz. Dedi;

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817