AK Parti Körfez Yukarı  Hereke’de Çalıştı

Çalışmaların ilk bölümünde Milletvekili Cemil Yaman ve Belediye Başkanı İsmail Baran’la esnaf ve vatandaş ziyareti yapan ilçe yönetimi, seçimlerin önemini anlatarak destek istedi.

Saha çalışmalarının akşam bölümünde de Yukarı Hereke bölgesini seçen Belediye Başkanı İsmail Baran ve İlçe Başkanı Şener Söğüt ile ilçe yönetimi, iftarı Kadın Kolları Yöneticisi Muazzez Kaplan’ın konuğu olarak açtıktan sonra Karanlık Dere mevkiinde vatandaşlarla buluştular.

Burada çay içerek vatandaşlarla sohbet eden Baran ve Söğüt ile ekibi daha sonra da hasta ve yaşlılara nokta ziyareti yaptılar. Çalışmaların ilerleyen saatlerinde Yukarı Hereke seçim merkezinde bir araya gelen vatandaşlar ve teşkilat mensupları, çalışmalar hakkında sohbet ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817