AK PARTİ KÖRFEZ’DE BARAN’LI BAYRAM

Partililerin büyük ilgi gösterdikleri bayramlaşma milletvekili İlyas Şeker ile belediye başkanı İsmail Baran da hazır bulundu

AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı, Ramazan Bayramı’nı da yine dolu dolu geçirdi. Bayram süresince ilçe halkı ile bir araya gelen ve vatandaşlarla bayramlaşan parti yöneticileri, üç günlük dönemde ikinci namazlarını her gün bir mahallede kıldı ve ardından aynı bölgelerde hasta ziyaretleri gerçekleştirdi.

 

BARAN VE ŞEKER DE KATILDI

Bu arada ilçe teşkilatının geleneksel bayramlaşma merasimi parti binasında gerçekleşti. Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ile Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın da katıldığı törende hazır bulunan yaklaşık bin kişilik partili grup, birbirleri ile bayramlaştı. Partililer ilçe binasındaki bayramlaşmanın ardından il teşkilatı tarafından düzenlenen törene katıldı.

İLÇENİN BAYRAMINI KUTLADILAR

Bu arada ilçe binasında, Başkan Osman Badem’in ev sahipliğinde gerçekleşen bayramlaşmaya Şeker ve Baran’ın yanı sıra belediye başkan yardımcısı Faruk Denli, eski ve yeni meclis üyeleri, teşkilat mensupları ile çok sayıda partili katıldı. Toplantıda konuşan belediye başkanı İsmail Baran ile milletvekili İlyas Şeker, tüm Körfez ve Kocaeli halkının bayramını kutladı. İlçe başkanı Osman Badem de, teşkilat mensuplarının programlarına çok yoğun bir katılım göstermesinin kendilerini sevindirdiğini dile getirdi.

 

YAMAN İLÇEYİ GEZDİ

Bu arada bayramlaşma programlarının yanı sıra milletvekillerinden Cemil Yaman da partililerle birlikte ilçede çeşitli ziyaretlerde bulundu. Yaman ve Badem ile partililer, Hereke Kışladüzü, Yukarı Hereke, 17 Ağustos ve Cumhuriyet mahallelerindeki sivil toplum kuruluşları ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştılar. Yaman ve partililer, özel ziyaretlerde ise vatandaşlara evlerinde konuk oldular.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817