AK PARTİ KÖRFEZ’DE BEREKETLİ CUMA
 AKP KÖRFEZ’DE BEREKETLİ CUMA

ADAY ADAYI SAYISI 9 OLDU

AKP Körfez İlçe’de hareketli ve bereketli bir Cuma yaşandı. Son anda dosya alıp teslim eden 2 kişinin de katılmasıyla belediye başkanlığı aday adayı sayısı 9 oldu.

AKP Körfez İlçe’de Faruk Denli’nin açıklama yaptığı sıralarda partiye gelen Avukat Sinan Barış Kaya ve Körfez Belediyesi İlimtepe Sorumlusu Cihat Demirok, işlemlerini tamamlayarak başvurularını yaptılar.Yanında eşi ve çocukları ile partiye gelen ve uzun yıllardır Körfez Belediyesi’nde görev yaptığı öğrenilen  Cihat Demirok, dosyasını sade bir şekilde AKP Körfez İlçe Başkan Vekili Şaban Aydın’a teslim etti ve Körfez Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu.

Körfez İlçe’nin tanınmış avukatlarından olan Sinan Barış Kaya’da dosyasını tamamladı ve belediye başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı. Sinan Barış Kaya 26 Ekim Cumartesi günü saaT 14.00’te dosyasını teslim edecek.

 Bu başvurularla birlikte AKP Körfez İlçe’de Yunus Pehlivan, Engin Koyun, Ali Çakır, Öznur Gökkaya, İsmail Baran,Faruk Denli, Sinan Barış Kaya, Cihat Demirok ve başvurusunu yapamayan Aynur Vergili ile birlikte 9 kişi aday adayı olmuş oldu. Bu arada Bilal Bozkurt’unda Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığı için dosya aldığı öğrenildi.

PEHLİVAN YARIN

AKP Körfez İlçe’de Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, aday adaylık dosyasını 26 Ekim günü saat 14.00’te AKP Körfez İlçe Başkan Vekili Şaban Aydın’a teslim edecek. Pehlivan’ın eşi ile birlikte gelip dosya vereceği öğrenildi.

TANITIM

Bu arada AKP Körfez İlçe’de 26 Ekim Cumartesi günü (yarın) saat 10.00’da Tütünçiftlik Körfez belediyesi Kültür Sarayı’nda aday adayı tanıtımı yapılacak. Törende aday adaylarına 10’ar dakikalık konuşma yaptırılacak ve basına tanıtım yapılacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817