Ak Parti Körfez'de Bir Aday Daha

Eğitimci olan Ensar ADIBEŞ Bayburt doğumlu, ilk orta lise ve Üniversiteyi Erzurumda okudu. Türkçe T.D. Edebiyatı öğretmeni. 1977 yılından beri 40 yıldır Körfez ilçe de ikamet ediyor. Körfezde birçok okulda öğretmenlik, yıllarca İmam Hatip Lisesi'nde Müdür Yardımcılığı. Körfez METEM ve son 3 yılda Körfez Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü yaptı. 2010 yılında emekli oldu.

Körfez'de yillarca Milli Genclik Vakfı başkanlığı. Öğretmenler Vakfı Başkamlığı. Egitim Bir Sen ve Memur Sen kurucu ve başkanlığı yaptı. Emekli olduktan sonra İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli Şubesi ve Körfez Şubesi yoneticiliği yaptı. Kocaeli ve Körfez'i ilçesinde geniş çevrelerce tanınan, sevilen ve saygı gören Ensar Adıbeş, 3 yıllık Halk Eğitim Müdürlüğü süresince Körfez'i köyleriyle, sosyal ve kültürel yapısıyla çok iyi tanımaktadır.

Adaylık konusunda açıklama yapan Adıbeş; AK Parti Körfez ilçe başkanlığına adayım. ilçe de geniş bir çevreye sahibim. Bu yapımızla Körfezin tüm kesimlerini kucaklayıp, Ak Parti yi Körfez'de daha da geniş tabana kavuşturacak bilgiye sahibim dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817