AK PARTİ KÖRFEZ’DE CENTİLMENLİK TURLARI ATTI
 AK Parti Körfez Belediye başkan adayı İsmail Baran, AK Parti Körfez ilçe başkanvekili Şaban Aydın ve beraberindeki heyet Körfez ilçede siyasi partileri ziyaret ederek, seçim sürecinin dostluk içinde geçmesi temennisinde bulundular.

AK partinin Körfez belediyesi başkan adayı İsmail Baran olarak açıklanmasından hemen sonra, Chp’nin başkan adayı Prof.Dr.Reşat Başar ve ilçe başkanı Mehmet Miroğlu İsmail Baran’ı ilk ziyaret eden isimlerden olmuşlardı.

Baran bu ziyareti unutmadı, Teşkilat mensupları ve kurmaylarıyla beraber hareket eden Baran istikameti Chp ilçe binasına çevirdi Başar ve Miroğlu’na iadeyi ziyaret’te bulundu. Hızını kesmeyen İsmail Baran ve ekibi ile devamında büyük bir centilmenlik örneği göstererek Mhp ilçe binasına, başkan adayı Salih Şirin ve ilçe başkanı Zeki Gürsu’ya ziyarette bulundu. SP partisine ziyarette bulunacaklarken parti yöneticilerinin Ankara ‘da olacaklarını öğrenen Baran ve ekibi, haftaya eksik bıraktıkları ziyareti tamamlayacaklarını söyleyerek Demokrat parti ilçe başkanlığına Osman Badem ve teşkilat mensupları ile birlikte ziyarette bulundular.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817