AK PARTİ KÖRFEZ'DE İZDİHAM VARDI



Burhan YARAR/KOCAELİ

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun ‘Üç Beş Çapulcu huzurumuzu bozamayacak’ dedi

AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı 49. Daraltılmış İlçe Danışma meclisini parti binasında gerçekleştirdi. Toplantıya AK Parti Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Şendoğan, Selehattin Kabadayıoğlu, YARPAŞ A.Ş Müdürü İsmail Baran, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nesrin Duran, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Kadir Alçık ve partililer katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Engin Koyun taksim gezi parkı olaylarına değinerek dış güçlerin ülkemiz üzerinde oynanan oyunun, duyarlı halkımız farkında olduğunu Başbakanına ilk günkü  gibi sevgi duyduğunu belirtti.

Engin Koyun konuşmasında şunları kaydetti ‘Bizler bu olayları geçmişte gördük yaşadık. Dik duruşumuzla Allah'ın izniyle bu olaylarında üstesinden geleceğiz. Üç beş çapulcu huzurumuzu bozamayacak. Bunun en canlı örneği halkımız Başbakanımız yurt dışından döndüğünde kendisine gösterilen mükemmel karşılama töreni ile kanıtlanmış oldu.

Ayrıca İstanbul Kazlı çeşme mitingindeki kalabalık bunları teğitlemiş oldu. Oraya katılanlar arasında 80 yaşında ninelerimiz, vatanını milletini sevenlerin hepsi oradaydı. Milletimiz oynanan oyunun farkında. Taksim Gezi parkı olayları sadece 4 ağaçtan mesele değil. Mesele Yapılan hava alanları, boğaz köprüsü, IMF’ye olan borcumuzu sıfırlamamız.

KOYUN : IMF'YE BORCU SIFIRLADIK

Bakın Brezilya’da IMF’ye olan borcunu sıfırladı orada da olaylar patladı. Ülkemizdeki değişim elbette birilerin huzurunu kaçırdı. Elbette birileri bizlere karşı cephe almaya başladı. Faiz lobisi denilen illet başımıza bela olmaya başladı. Bizler on senede ülkemize çok önemli yatırımlar yaptık yapmaya da devam edeceğiz.

KOYUN : 10 SENEDE ÇOK ÖNEMLİ YATIRIMLAR YAPTIK

AK Parti teşkilatı olarak ilk günkü heyecanı şuanda görüyorum. Partimiz 2014 yerel seçimlerine en iyi şekilde hazırlanacak. 23.500 üyemiz’e ulaşıp onların gönüllerini fet edeceğiz.’’dedi





















Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817