banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

AK PARTİ KÖRFEZ'DE PATRON OSMAN BADEM
AK Parti'de belediye başkan aday adaylıkları nedeniyle görevlerinden istifa edenlerin yerine yeni isimler atandı. Karamürsel'den 5, Körfez'den 4 ve Dilovası'ndan da 3 isim genel merkeze önerilmişti.

Buna göre yapılan son değerlendirmelerin ardından Körfez İlçe'de Engin Koyun'un yerine Av. Osman Badem atandı. Osman Badem ilçe yönetiminde yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcılığı görevini yürütüyordu. 
1976 Tokat doğumlu olan Osman Badem İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun ve ilçemizde serbest avukatlık yapmaktadır. Zeynep Badem ile evli olan yeni ilçe başkanı Beyza ve Hasan isminde iki çocuk babası.
Ahmet Türkel'in istifası ile boşalan Karamürsel İlçe Başkanlığı görevine de Recep Demirel getirildi. Her ik yeni başkanın yönetim kurullarını oluşturmak için çalışmalarına hemen başlayacağı belirtildi. Dilovası için ise görüşmelerin devam ettiği bildirildi.



İl Başkanı Mahmut Civelek başkanlığında Ankara'ya giden heyet
sabah kahvaltısı yaparken. 


Ankara'ya giden 4 ismiden Avukat Osman Badem İlçe Başkanlığına atandı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ak partili 10 yıl önce

osman abimiz. başkanlığını anının akıyla yapıcana inannıyorum. allah utandirmasin

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826