Ak Parti Körfez’de sahaya iniyor.

Genel Merkez tarafından referandum çalışmaları için Şubat’ın ilk haftası belirlenirken, hızlı hareket eden Körfez İlçe Yönetimi, tüm teşkilat birimlerinin katıldığı toplantılar yaparak, referandum çalışma takvimini ve stratejisini belirledi.

Öncelik evler

Belirlenen çalışma stratejisinde en önemli ağırlık ev çalışmalarına verildi. Daha önce de AKP’ye bu yöntemi başarıyla kullanan partilere oy olarak yansıyan strateji ile özellikle bayanlar ev toplantıları yaparak bire bir sistemi anlatacaklar ve halkı ‘’Evet’’ için ikna etmeye çalışacaklar. Daha önce de ev toplantıları yapan AKP teşkilatları, bu kez en çok ağırlığı bu ziyaretlere verecekler.

Osman Badem, ‘’Hedef büyük’’

İki yıldır çalışmaları nedeniyle ilçeler arasında birinci olan Körfez teşkilatından yine başarı beklenirken, İlçe Başkanı Osman Badem, hedefin büyük tutulacağını ama yüzde 65’lik sonuca ulaşmanın zor olmadığını belirtiyor. Osman Badem, daha yüksek oranların hedeflenerek çalışmaların yapılacağını ifade ederek, ‘’Körfez her zaman başarısını kanıtlamıştır. Bu kez de hedefi tutturarak, en yüksek oyu alan ilçe olmak için çalışacağız’’ dedi.

Toplantı

Çalışma stratejisinin anlatılacağı ve referandum faaliyetlerini yürütecek SKM’nin tanıtılacağı toplantı, bugün saat 16.30’de ilçe teşkilatında yapılacak. Toplantı ile Körfez SKM tanıtılacak ve referanduma kadar izlenecek olan çalışma programı, takvimi anlatılacak.

Kırmızı çizgimiz var

Bu arada, son günlerde basına yansıyan ve Putin’in Suriye için sunduğu iddia edilen planı hakkında da görüş belirten İlçe Başkanı Osman Badem, bu konuda Türkiye’nin kırmızı çizgilerinin belli olduğunu ifade ederek, ‘’Suriye topraklarında ve sınırımızda YPG’ye özerklik anlamına gelen hiçbir çalışma, teklif kabul edilemez. Türk askeri buranın güvenliği için Fırat Kalkanı hareketini başlattı. Sınırda bu ve benzeri düşüncelere izin verilmesi söz konusu olamaz’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817