Ak Parti Körfez’de Temayül Heyecanı Yaşandı

Temayül yoklamasına Körfez’de ilçe yönetimi, gençlik kolları, kadın kolları, belediye başkanı aday adayları ve mahalle başkanlarından oluşan 132 kişilik guruptan 129 kişi oy kullandı.

Sabah saat 10.00’da başlayan oy kullanma işlemi 14.00’te tamamlandı. Temayül yoklaması nedeniyle teşkilatta heyecanlı anlar yaşanırken, Körfez’de Fehmi Öztürk, Ramazan Tuna, Şaban Aydın'ın yarışacağı başkanlık seçimine son anda Halil Küçük ve Ahmet Sinan Fidan'da aday oldu. Bu beş aday  ilçe başkanlığı için sandıkta yarıştılar.

Erken saatlerde başlayan temayül çalışmaları sonrasında, İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, İl Başkanı Abdullah Eryarsoy ziyarete gelerek sonuçların hayırlı olmasını diledi.

İlçe Başkanı olarak atanmak için yarışan siyasiler, büyük heyecanla sonucu bekliyorlar. Sonuçlar incelendikten sonra AK parti Körfez’i yerel seçimlere taşıyacak yeni ilçe başkanı belirlenecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817