AK PARTİ KÖRFEZ’DEN ESENTEPE’DE ‘EVET’ TURU
 Siyasi partiler içinde en yoğun çalışmayı yapan AKP Körfez İlçe Başkan Osman Badem, önceki gün Körfez Kent 2. Etap ve Esentepe Mahallesi’nde kalabalık vatandaş gurubuna hitap etti. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve teşkilat kademesiyle birlikte her iki toplantıda da referandum mesajlarını veren Osman Badem, ülkenin geleceği ve şahlanması için sandıktan ‘’Evet’’ çıkması gerektiğini söyledi.


Seçim çalışmalarında özellikle kararsız olarak gözüken kesimi hedef alan Osman Badem, guruplara yaptığı konuşmaların yanı sıra 5 evde de nokta ziyareti gerçekleştirdi. Osman Badem, 18 madde değişikliğini tek tek anlatarak, neden ‘’Evet’’ denilmesi gerektiğini açıkladı. Körfez kent ve Esentepe’de yapılan toplantıların, diğer mahalle ve noktalarla devam edeceği belirtildi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817