banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Ak Parti Körfez'den Güzel bir uygulama

 

Ak Parti Körfez İlçe Teşkilatı Körfez İlçede çok güzel bir uygulama başlattı. İlçe Başkanı Engin Koyun, her hafta Salı günü derdi olan vatandaşları dinliyor.

 

Vatandaşların sorun ve sıkıntılarına çözüm bulmak amacıyla düzenlenen proğramda vatandaşlar  dinlenerek sıkıntılarına çözüm bulunuyor. Konu hakkında bir açıklama yapan İlçe başkanı Engin Koyun'' Vatandaşların sorunlarına çözüm bulmak amacıyla her hafta Salı günü vatandaşlarımızı dinliyoruz. Sıkıntısı olan vatandaşlara elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. Vatandaşarımızın huzur ve mutluluğu bizim için çok önemli. Siyaseten çözmemiz gereken problemler varsa çözüyoruz. Çözemediğimiz problemlerde de yol gösteriyoruz. Vatandaşlarımız da bu uygulamamızdan çok memnun oluyor. En büyük makam , millete hizmet etme makamıdır. Makamlar ve Mevkiler gelip geçicidir. Mühim olan bu kubbede hoş bir seda bırakmaktır. dedi









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826