banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Ak Parti Körfez’den İktidar Yürüyüşü

İlçe başkanı Nurettin Okutan, İlçe SKM Başkanlığı ve parti yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Büyük Körfez Mitingi, adeta parti için bir gövde gösterisine dönüştü.

ÖNCE YÜRÜYÜŞ DÜZENLENDİ

Parti binası önünde toplanan AK Partili coşkulu kalabalık, burada Tütünçiftlik Viyadüğü önünde altında bir araya geldikten sonra Tütünçiftlik Kültür Merkezi önündeki 15 Temmuz Milli İrade Meydanına kadar yürüdü. Yürüyüş sırasında AK Partililer açtıkları dev Türk bayrakları ile alana doğru hareket etti. Sık sık iktidar sloganlarının atıldığı yürüyüşün sonunda ise büyük miting başladı.


 

İNSAN SELİ YAŞANDI

Düzenlenen yürüyüşe katılanlar arasında; AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Kocaeli milletvekili adaylarından Gülay Artut, Cumhur İttifakı partilerinden Yeniden Refah Partisi’nin Kocaeli’deki birinci sıra adayı Mehmet Aşıla, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Fehmi Öztürk. Ömer Efe ve Ahmet Sönmez, Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan, Büyük Birlik Partisi Körfez İlçe Başkanı Bayram Kurtaran, Körfez Erzurumlular Derneği Başkanı Yavuz Göğdemir, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan, AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak, mahalle başkanları, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile binlerce Körfezli katıldı.

İLK KONUŞMAYI OKUTAN YAPTI

Mİtİngde ilk olarak konuşan organizasyonun ev sahibi AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan, “Bu gün böylesine büyük bir coşku ile yanımızda olmanız aslında 14 Mayıs’ta da nasıl bir tablonun ortaya çıkacağını özetliyor” dedi. Daha sonra konuşan YRP Milletvekili adayı Mehmet Aşıla, Türkiye’nin çok önemli bir seçime girdiğini belirterek, parti olarak Cumhur İttifakı çatısı altında Meclis’e gireceklerini milli görüşü TBMM’de temsil etmek istediklerini dile getirdi.

“KÖRFEZ İLÇEMİZ KARARINI VERMİŞ”

Daha sonra konuşan AK Partili vekil adaylarından Gülay Artut da mitingde yaşanan coşkunun 14 Mayıs gecesindeki büyük zaferin müjdecisi oduğunu dile getirdi. Artut’un ardından konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ise büyük bir alkışla sahneye çıktı. Konuşmasında iktidar mesajı veren Söğüt, “Bugün burada görüyoruz ki, bütün bir Kocaeli gibi Körfez ilçemiz de kararını vermiş ve Türkiye’yi aydınlık yarınlar için AK ellere emanet edecek” açıklamasında bulundu.

FİNAL KONUŞMASI IŞIK’TAN

AK Parti’nin dün akşamki Büyük Körfez Mitinginin final konuşmasını ise önceki dönem Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık yaptı. Son dönemde sahada çok daha sık görünen ve seçim çalışmalarına doğrudan etki eden Işık konuşmasında, 14 Mayıs seçimlerinin önemine değindi.


 


 

BU DUYULAN TÜRKİYE YÜZYILININ AYAK SESLERİ

Türkiye’nin AK Parti hükümetleri döneminde 21 yıl içinde çok büyük kazanımlar elde ettiğini dile getiren Işık, “Bizim için önemli olan bu kazanımlara sahip çıkmaktır. Teşkilatlarımızın ortaya koyduğu büyük gayreti çok şükür milletimiz de destekliyor. Bugün Körfez ilçede gördüğümüz bu büyük coşku, bizlere 14 Mayıs gecesini de müjdeliyor. İnşallah Türkiye gelecek haftadan itibaren yine AK eller tarafından yönetilecek ve geçen sürede temelleri atılan Büyük Türkiye hedefimizin, Türkiye Yüzyılının ilk ayak seslerini duyuracağız. Katılan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

GENÇLER DE AK PARTİ DEDİ

Bu arada mitingin son bölümündü bir de tören düzenlendi. Çoğunluğu 14 Mayıs’ta ilk kez oy kullanacak olan gençlerin oluşturduğu onlarca yeni AK Partiliye rozetleri, mitinge katılan parti protokolü tarafından takıldı. Gençleri tebrik eden Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan, “Sizlerle artık çok daha güçlüyüz” açıklamasında bulundu.


 

TOGG İLE İLÇE TURU

Öte yandan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Türkiye’nin ilk yerli otomobili Togg ile ilçede tur attı. Mahalle mahalle gezen ve mitin öncesinde yürüyüşün başladığı alana da yine Togg ile gelen Başkan Söğüt, burada ve gittiği her yerde vatandaşlarla ve yerli otomobil ile bol bol anı fotoğrafı çektirdi. Bir ara Yarımca Sanayi Sitesi’ne giden Söğüt ile birlikte aracın motor kısmını inceleyen iş yeri sahiplerinin hayranlıklarını gizleyemedikleri gözlendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826