AK PARTİ KÖRFEZ’DEN MUHTEŞEM AÇILIŞLAR
 Ak parti Körfez İlçe Teşkilatları yaklaşan 7 Haziran seçimleri öncesi teşkilatın heyecanını yüksek tutma adına gündüz SKM programlarının ardından  her akşam bir mahallede seçim irtibat bürosu açılışı gerçekleştiriyor. Ardarda geçekleşen açılışlar tam anlamıyla muhteşem geçiyor adeta miting havasında gerçekleşen açılışlar körfezliler tarafından büyük ilgi görüyor. Son 3 günde Hacıosman mahallesinde Sami ÇAKIR, Yavuz Sultan Selim mahallesinde İlyas ŞEKER ve Yeniyali mahallesinde Radiye Sezer KATIRCIOĞLU’nunkatılımıyla  gerçekleşen SKM programlarında Esnaf, STK ve geniş katılımlı ev ziyaretleri gerçekleştirildi.

İlçe Başkanı Osman BADEM ‘Kapı Kapı Gezeceğiz’

Gerçekleşen SKM programlarında konuşan Akparti Körfez İlçe Başkanı Osman BADEM 7 Hazirana 5 kala kapı kapı gezmeye Eski Türkiye ile Yeni Türkiye arasındaki farkı anlatmaya devam edeceğiz. Bu aziz milletin 79 yıldır alamadığı  hizmeti 13 yıldır Akparti iktidarı ile aldığını muhalefet partilerinin akla zarar vaadlerinin halk nezlinde karşılık bulmadığını 7 haziranda aziz milletimiz sandıkta en güzel cevabı vereceğini söyledi. Müslümanların kıblesi kabedir ancak taksime çevirme heveslisi olanlar var, imam hatipleri tekrar kapatmaya hevesli olanlar var,milliyetçiliği ırkçılıktan ibaret sanan kafatasçılar var bunlar eski türkiyenin karanlık kalıntıları 7 haziranda birdaha çıkmamak üzere aziz milletimiz sandığa gömecektir.

Teşkilat mensuplarıdan kalan beş günde var güçleriyle halkın yanında olmaya kapı kapı dolaşmaya davet eden BADEM körfezli hemşehrilerinden 7 haziranda partisine destek isteğini yineleyen ilçe başkanı BADEM zafer Yeni Türkiye sevdalılarının olacaktır dedi.

Gerçekleşen SKM programlarına katılım sağlayan Kocaeli milletvekili adayları 13 yıldır yapılan hizmetleri ve Akparti iktidarıyla elde edilen kazanımlara değindiler. Sandığın önemine değinen milletvekili adayları demokrasilerde sandığın namus olduğunu sahip çıkma konusunda partili sandık yönetim kurulları ve müşahitlere tavsiyelerde bulundular.
 







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817