AK PARTİ KÖRFEZ’E ADAY YAĞDI
AK Parti Körfez Belediyesi Meclis Üyesi aday adaylığı başvuru süreci hız kesmeden devam ediyor. Göreve talip olanların sayısı gittikçe artıyor. Son başvuru tarihi ise yarın son buluyor.

Rağbetin oldukça yoğun olduğu göreve bugün Fehmi Öztürk, Mehmet Ali Tosun, Emin Yıldız, Ayşe Hacetaşar ve Bekir Bekiroğlu dosyalarını tamamlayarak verdi. Ak Parti Körfez İlçe Başkan Vekili Şaban Aydın adayların tek tek yakından ilgilendi.

Körfez’de her kesim tarafından oldukça sevilen adaylar birlik ve beraberlik mesajı verdi. Partiye kalabalık bir grup ile gelen Ayşe Hacetaşar’a ise ilgi büyüktü.  Ak Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları eski başkanı Fehmi Öztürk ise partililer tarafından yakın ilgiyle karşılandı. Yarımca’da bulunan Öztürk İnşaat’ın sahibi olan Fehmi Öztürk’ün yakın arkadaşı, Tosunlar Kereste ve Mobilya’nın sahini mevcut belediye meclis üyesi Mehmet Ali Tosun’da başvurdu.

Yine Yarımca’nın tanınan ve sevilen esnaflarından  Emin Yapı Market’in sahibi Emin Yıldız’da dosyasını teslim edenler arasında yer aldı. Körfez’de tanınan ve başarılı iş adamı Yıldız, Körfez için elimizden gelen herşeyi yapacağız dedi.

Başarılı Mimar Bekir Bekiroğlu’nun ise heyecanı gözlerinden okunuyordu. Hizmet etmek aşkıyla göreve talip olduklarına vurgu yapan Bekiroğlu attığımız her adım Körfez için dedi./ Ahmet YARAR

 

                 Emin Yapı Market’in sahibi Emin Yıldız’da dosyasını teslim etti. 



               Fehmi Öztürk ve Mehmet Ali Tosun dosyalarını beraber verdiler.



      Mimar Bekir Bekiroğlu dosyasını İlçe Başkan vekili Şaban Aydın'a teslim etti.



                    Ayşe Hacetaşar dosyasını kalabalık bir grup ile teslim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817