Ak Parti Körfez’in çalışma kalesi.
 AKP Körfez İlçe Teşkilatı seçime 47 gün kala, Milletvekili adayları ile birlikte mahalle ve ev ziyaretlerini kapsayan çalışma programını tamamladı ve SKM Merkezinde saha çalışmalarının startını verdi. Çalışma programının açıklamasında Milletvekili 5. Sıra adayı Mehmet Ali Yılmaz ve Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran hazır bulundu.

Adaylık listeleri açıklandıktan sonra ilçeleri ziyaret etmeye başlayan Mehmet Ali Yılmaz, tanışmak için geldiği Körfez’de, bir basın tanışma toplantısı yaptı ve SKM’nin hazırladığı çalışma programını yerinde inceledi. Toplantıya katılan Belediye Başkanı İsmail Baran, İlçe Başkanı Osman Badem’de hazırlanan çalışma programını inceledi. Düzenlenen toplantıda 3 ayların başlangıç günü olan 20 Nisan’ın hayırlı olması temenni edildi.

Hedef en az 330 vekil

Düzenlenen tanışma toplantısını açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Osman Badem, seçimlerde en az 330 Milletvekilini hedef belirlediklerini söyleyerek, ‘’Halkımızdan 400 milletvekili istiyoruz. Ama hedef noktamızı gerekli olması halinde gidilmesi için Referandum kararına yetecek 330 Milletvekilini de taban hedef olarak seçtik. 6 Mart’tan bu yana SKM programları devam ediyor. Bu aşamada 2. Toplantıyı da yaptık ve şimdi 7 Haziran’a kadar vekil adayları ile devam edecek programları belirledik. Kocaeli hedefimiz yüzde 51’in üstüne çıkmak ve en az 7 milletvekilini almak’’ dedi.

Baran,’’ 50 bin ton asfalt atılacak’’

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’da bir konuşma yaptı ve çalışmalara katılmasıyla ilgili eleştirilere de yanıt vererek, ‘’Ben ilçenin belediye başkanıyım, ama AKP’liyim. Bana rozetimin olmayacağı söyleniyor, tamam ama partimin çalışmalarına da katılmam gerekiyor. 7 Haziran seçimleri Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimidir. Yalnız Türk halkı değil, dünyadaki tüm mazlumlar bu seçimin sonucunu bekliyor, başkanlık sitemi için en az 400 milletvekili kazanmalıyız. Kenetlenmiş bir haldeyiz ve hummalı olarak çalışıyoruz. Körfez’de önemli projelerimiz olacak ve bu yaz 50 bin ton asfalt dökerek, asfaltsız sokak bırakmayacağız’’ dedi.

Baran, 27 Mayıs 2015 Çarşamba günü Başbakan’ın Kocaeli’ne geleceğini ve muhtemelen Gebze’de miting yapacağını da belirterek, ‘’Hayra motor, şerre firen olmak gerekiyor’’ dedi.

En az 2 kişiden birinin oyu

AKP’nin, Kocaeli Milletvekilliği 5. Sıra adayı olan eski Milletvekili Şevki Yılmaz’ın oğlu olan Mehmet Ali Yılmaz, kendisine sorumluluk içeren bu görevin verildiğini ifade ederek, ‘’İnsanlığın en hayırlısı Hak’ka hizmet edendir. 100 yıl önce ailem bu bölgeye yerleşti ve çeşitli hizmetlerde bulundular. AKP, kadrolarını ve kendisini yenileyebilen bir partidir. Türkiye ‘de halen 2 kişiden en az birinin oyunu alabileceğine inanıyorum. Toplumun her kesiminin sesi olmayı başardığı için 12 yıldır iktidarda. Muhalefet halen insanlarımızın ihtiyaçlarını görmeden politika yapıyor, vaatlerinin inandırıcı olması için noter tasdiği ile halkın karşısına çıkıyor. Milletimiz artık bu tür vaatlere pirim vermiyor. Türkiye’yi dünyanın en güçlü ekonomisine sahip ülkeler arasına sokacağız. 8 Milletvekili hedefine odaklandık’’ dedi.

Bir soru üzerine fiyat etiketlerinin yüksek olmadığını savunan Yılmaz, ekonomik kriz ve kaos ortamı bekleyenlerin bulunduğunu söyleyerek, ‘’Ben de pazara çıkıyorum, fiyatlar o kadar yüksek değil. Uygulanan ve uygulanacak olan ekonomik programlarla sıkıntılar aşılacaktır. AKP, Ekonomik istikrarı bozacak popülist politikalara girmedi. Hazinenin kaldırabileceğinden fazla vaatlerde bulunulmadı. Ekonomi güçlendikçe bunun yansımaları vatandaşa olacaktır. Birileri kaos, ekonomik kriz olsun, AKP oy kaybetsin diye bekliyor. Ekonomi zarar görünce yalnız AKP’li değil, MHP ve CHP’li vatandaşlar da zarar görecektir’’ dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817