AK PARTİ MARMARA BÖLGESİ KADINLARI İSTANBUL’DA

İstanbul İl Başkanlığında düzenlenen programa, Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşit, Genel Merkez Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, Marmara Bölgesi Milletvekilleri ve 1.Bölge illeri olan, İstanbul, Eskişehir, Balıkesir, Bilecik, Bolu, Bursa, Çanakkale, Düzce, Edirne, Kırklareli, Kocaeli, Tekirdağ, Yalova ve Sakarya İl Kadın Kolları Başkanları, Başkan Yardımcıları ve İlçe Başkanları katıldı.


Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Güldal Akşit ve Marmara Bölgesi Kadın Milletvekillerinin birer konuşma yaptığı programda Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyon Başkanı Kocaeli Milletvekili A.Sibel GÖNÜL de çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

“Siyasal Psikoloji, Teşkilat Eğitimi, Teşkilat İçi İletişim” gibi çeşitli başlıklarda eğitim verilen programın ardından katılımcı tüm İl Kadın Kolları Başkanları’na tek tek söz veren AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Güldal Akşit, her il ile ayrı ayrı ilgilendi.


Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Oya TUNÇEL konuşmasında “Kocaeli’ nin kozmopolit yapısından dolayı çoğu ilden farklı olduğunu, fakat çok büyük ve bir bütün halinde hizmet eden bir teşkilat yapısının var olmasından dolayı başarılıyız” dedi. İkinci toplantının Kocaeli de yapılmasından büyük bir mutluluk duyacağını ifade ederek, ev sahipliğinden dolayı İstanbul Teşkilatına teşekkür etti.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817