banner2779
banner2752
banner2750

AK PARTİ NECMETTİN ERBAKAN'DA BULUŞTU

Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde gerçekleşen iftar ve toplantıda, 3 bin kişilik salon tamamen doldu ve gelen konukların bir bölümü terasta kurulan maslarda ağırlandı. İftara parti teşkilatı, mahalle yönetimleri, meclis üyeleri ve aileleri de katıldı.

İftar öncesi salon tamamen dolarken, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İlçe Başkanı Şener Söğüt ve Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, masaları tek tek dolaşarak hoş geldiniz dediler. Etkinliğe, il yönetimi de kalabalık sayıyla katılırken, vekil adayları ve aday adayları da salonda yer aldı.

Vatandaşların da aileleriyle geldiği iftar öncesinde Semazen gösterileri yapılırken, dualarla başlayan iftar, yine dualarla sona erdi.

Yemek sonrasında kürsüye çıkan İlçe Başkanı Şener Söğüt, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve Milletvekili Zeki Aygün, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdiler. Seçim hedefinin yenilendiği toplantıda, amaca ulaşmak için yapılması gerekenler de konuşulurken, hiç ara vermeden saha çalışmalarının devam edeceği ve ulaşılmayan kimse kalmaması için faaliyetlerin hızlanacağı belirtildi.

En kalabalık toplantılardan biri gerçekleşirken, birlik ve beraberliğin bozulmadan hem milletvekilliği, hem de Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin kazanılmasının önemi anlatıldı. Şener Söğüt konuşmasında bugüne kadar seçim zaferleri kazandıklarını 24 Haziran’da da buna yenisini ekleyeceklerini söyleyerek, “16 yıllık AK parti yönetiminde 80 yılda yapılamayanları yaptık, Türkiye çağ atladı, askeri ve sivil alanda sayısız hizmetler yaptık. Türkiye eskisi gibi dışa bağımlı bir ülke değil ve liderimiz çok onurlu bir duruş sergilemektedir” dedi.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’da konuşmasında, ”Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız ve Başbakanımız ile birlikte gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz, durmak yok yola devam diyiyoruz” dedi.

Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ise konuşmasında uyuyan Türkiye’yi uyandıran Cumhurbaşkanının hedefe konulduğunu söyleyerek, “Bunu yapmasaydı sorun olmayacaktı, Türkiye hem ekonomik hem de savunma sanayinde uyandırdı. Bunun sonucunda da gezi olaylarıyla başlayan çalışmalar ile 15 Temmuz darbe girişimi, şimdi de para piyasalarıyla oyun oynanıyor. Bahane aramadan bu kadar saldırıya rağmen dimdik duran Cumhurbaşkanımızın arkasında durmalıyız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751