AK PARTİ'NİN ÖRNEK TEŞKİLATİ

AK Parti’nin Kocaeli’deki en aktif ilçe teşkilatlarından biri olarak gösterilen Körfez İlçe Teşkilatı, yine sahada çok yoğun bir şekilde varlık gösteriyor. İlçe başkanı Ramazan Tuna öncülüğünde parti kademeleri, en güçlü şekilde partilerini temsil etmenin mücadelesini verdiler.

UYUMLU ÇALIŞIYORLAR

Öte yandan parti teşkilatları ile Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün uyumlu çalışması da dikkat çekiyor. Her hafta sonunu birlikte geçiren, saha programlarına birlikte katılar ilçe başkanı Ramazan Tuna ve belediye başkanı Şener Söğüt, her hafta sonunda en az 20 düğün ve benzeri organizasyona katılıyor.

MOLA VERDİLER

Bu hafta sonunu da yine çok yoğun geçiren, evlenen çiftleri, evlatlarının delikanlılığa ilk adımlarını attığı sünnet cemiyetlerinde ve cenazeleri olan Körfezlileri acılı günlerinde yalnız bırakmayan ilçe başkanı Tuna, yönetimi ve Başkan Şener Söğüt ile birlikte Yarımca Türk Kahvesi adlı mekanda yorgunluklarını attılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817