AK Parti Tanıtım Medya Başkanları Toplandı
 AK Pati Kocaeli İlçe Tanıtım Medya Başkanları ve İlçe SKM Başkanları,  AK Parti İl Başkan Yardımcısı, Tanıtım Medya Başkanı ve İl SKM Tanıtım başkanı Ahmet Berberoğlu başkanlığında toplandı. Tüm ilçelerin eksiksiz katıldığı toplantıda Başkan Ahmet Berberoğlu yaklaşan 7 Haziran genel seçimlerinde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

BU SEÇİMLERDE DE ANLIMIZIN AKIYLA ÇIKACAĞIZ

Kocaeli AK Parti İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda Berberoğlu, Türkiye’nin 2023 vizyonuna taşınmasında vazgeçilmez bir önem taşıyacak Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesinde seçim çalışmalarının aralıksız devam ettiğini söyledi. Berberoğlu,  21. Yüzyıla icraatları ile damga vuran AK Parti’nin gerçekleştirilen tüm seçimlerden alnının akıyla seçmenlerin tercihleri ile birinci parti olarak çıktığını hatırlatarak; “7 Haziran seçimlerinde de aynı başarının ortaya konulacağına inandıklarını vurguladı. Seçimlerin sağlıklı bir şekilde işleyişinin sağlanması için de oluşturdukları Seçim koordinasyon Merkezi’nin başarılı bir imtihan vereceğine inandığını belirtti.

 

ÇALIŞMLARIMIZ ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Seçim Koordinasyon merkezi olarak düzenli olarak bir araya geldiklerini belirten Berberoğlu ,  7 Nisan da açıklanması beklenen adayların belli olmasının ardından sahada devam eden çalışmaların daha da hızlanacağını kaydetti. Berberoğlu İl ve ilçe SKM’ler olarak seçim çalışmalarının aralıksız şekilde devam ettiğini bütün ilçelerin üzerine düşen çalışmalarını eksiksiz yerine getirdiğini bu nedenle de sahada çalışan tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817