AK Parti Yeni Mahalle ve Donanma Mahallesi Teşkilatları Haftalık toplantısını yaptı

Toplantıda ayrıca Yeni ve Donanma Mahalle Başkanları bölgeleriyle alakalı konularda bilgiler aktardı ve yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundular.

Toplantıya AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı Tanıtım ve Medya Başkan yardımcısı aynı zamanda Yeni Mahalle ve Donanma Mahallesi Koordinatörü Serkan Ateş, Yeni Mahalle ve Donanma Mahallelerinden sorumlu Belediye Meclis Üyesi Levent Değirmenci,AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı Yönetim kurulu üyesi Orhan Barış hazır bulundu.

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı Tanıtım ve Medya Başkan yardımcısı aynı zamanda Yeni Mahalle ve Donanma Mahallesi Koordinatörü Serkan Ateş toplantı öncesinde bir konuşma yaparak Mahalle teşkilatlarımız hız kesemden çalışmalarına en güzel şekilde devam etmelidir.Bölge sakinleri bizden hizmet bekliyor,umut ediyor.Bizlerde bu beklentilere cevap verebilmeli,Mahalle Teşkilat Başkanlarım ve yönetim kurulu üyeleri çok çalışarak Bölgelerinde yaşanan gelişmelere hakim olmalıdır dedi.

Ateş ayrıca 30 Eylül 2012 Pazar günü Ankara Spor Salonu (Ankara Arena) Saat: 10.00’da gerçekleştirilecek olan AK Parti 4. Olağan Büyük Kongremizin Partimize, Ülkemize ve Milletimize hayırlı olmasını diliyorum dedi.

Belediye Meclis Üyesi Levent Değirmenci, AK Parti Gölcük İlçe teşkilatı olarak İlçenin dört bir köşesine kadar giderek Vatandaşların sorunları, sıkıntıları, istek ve taleplerini dinlemeye devam etmeliyiz. AK Parti, Tüm Türkiye’nin partisi, AK Parti Halkın partisidir. Öyleyse bize düşen görev Halkımızdan aldığımız yetki ve sorumlulukla Halkımıza en güzel şekilde hizmet vermektir, hizmet üretmektir, sorunlara, sıkıntılara çözüm üretmektir.

Ak Parti Mahalle teşkilatlarında mazeret yoktur, çözüm üretmek vardır. Siz Mahalle Teşkilatları Başkan ve yönetimlerine düşen görev Halka en güzel şekilde hizmet sunulmasında Halkımızla İlçe teşkilatımız arasında köprü görevi yapmaktır dedi.

İşte kendini Halkına adamış olan AK Partimizin 30 Eylül 2012- Pazar günü Ankara’da gerçekleştirilecek 4.Olağan Büyük Kongremiz teşkilatlarımızın başarılı çalışmaları sonunda yapılacaktır.Teşkilatlar ne kadar başarılı olursa Partimizde o kadar başarılı olacaktır dedi.

AK Parti Yeni Mahalle Teşkilat Başkanı Erkan Dursun, Donanma Mahalle Teşkilat Başkanı Muharrem Başbay, yapılan toplantıya katılımlarından dolayı AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı Tanıtım ve Medya Başkan yardımcısı aynı zamanda Yeni Mahalle ve Donanma Mahallesi Koordinatörü Serkan Ateş, Yeni Mahalle ve Donanma Mahallelerinden sorumlu Belediye Meclis Üyesi Levent Değirmenci, AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı Yönetim kurulu üyesi Orhan Barış’a teşekkür ettiler. Dursun ve Başbay sırasıyla konuşup bölgeleriyle alakalı konularda bilgiler verdiler.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817