banner2779
banner2752
banner2750

AK Parti ziyaretlere başladı
 Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ve yönetimi seçim tarihi yaklaşırken ilçede çeşitli ziyaretlere başladılar.

İlçe Başkanı Osman Badem ve Yönetim Kurulu Üyeleri, oda ve sivil topluk kuruluşları kapsamında başlattıkları ziyarette, Körfez Ticaret Odası, Körfez Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanları ve yönetimleri ile görüşüldü.

Aralık ayında seçilerek oluşan yeni yönetimin ilk ziyaretlerinde, KTO Başkanı Mustafa Efe ve yönetimi, Körfez Şoförler Odası Başkanı Ali Karadeniz ve yönetimi, ile Körfez Esnaf Ve sanatkarlar Odası başkanı Yahya Öztürk ve yönetiminin odalarla ilgili sorunları da dinlendi.

Ziyaret sırasında Mustafa Efe, ilçede yapılmasını bekledikleri ulaşım, otoyol bağlantısı ve benzeri konuları Osman Badem’e iletti. Şoförler Odası başkanı Ali Karadeniz’de, ulaşım ve şoför esnafının sorunlarını, özellikle de HGS’de yaşanan sıkıntıları ve gelen yanlış yazılmış tutanakları aktardı. Körfez Esnaf Odası başkanı Yahya Öztürk’de, esnafın zor günler yaşaması ile ilgili konuları ve piyasadaki durgunluğu aktardı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751