banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

AK Parti’de 6 ilçe başkanı değişecek
 İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz’ın dün saat 16:00 sıralarında kongrede aday olmayacağını açıklamasının ardından, gözler diğer ilçelere çevrilmişti.

Kalan ilçelerde de tablo az çok netleşti.

DEĞİŞEN İLÇELER
Kandıra: Emekli olduktan sonra siyasete giren, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in desteği ile de ilçe başkanı olan Yunus Özder, yeniden aday olmayacak.

Körfez: Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ile Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın anlaşamadığı ve anlaşamayacağı herkesin bildiği bir gerçekti. Sonunda Baran’ın istediği oldu. Osman Badem yeni dönemde olmayacak.

Çayırova: Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç’ın değişeceği uzun süredir kamuoyunda konuşuluyordu. Konuşulduğu gibi çıktı. Kılıç bir daha aday olmayacak.

Gebze: İlçe Başkanı Hasan Soba ile ilgili son dönemde itirazlar çok yükselince, İl Koordinatörü Osman Boyraz Gebze’ye gitti ve ilçe yöneticilerini, mahalle başkanlarını, meclis üyelerini dinledi. Sonunda Gebze’nin de değişmesi kararı çıktı.

İzmit: Birkaç saat önce Ali Korkmaz da ilçe başkanlığına yeniden aday olmayacağını açıkladı.

Kartepe: Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz’ın yeniden aday olmayacağı daha önce açıklanmıştı. Yerine İl Teşkilat Başkanı Mustafa Kocaman’ın aday olacağı temayül yoklamalarından sonra genel merkez tarafından geçen hafta açıklanmıştı.

DEĞİŞMEYEN İLÇELER
Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık.
Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut.
Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin.
Başiskele İlçe Başkanı Şahin Talus.
Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp.
Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826