banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

AK Parti'de birlik toplantısı
 AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulutı 7 Aralık'ta yapılacak kongre öncesi delegelerle bir araya gelerek kongre öncesi fikir alışverişinde bulundu.

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, tek aday olarak gittiği kongre öncesi delegelerle bir araya gelerek istişare toplantıları düzenliyor. Mahalle mahalle delegelerle birlikte yemekte buluşan ve son olarak Tavşancıl Sahil Restaurant'ta düzenlenen Orhangazi ve Tavşancıl Mahalleleri istişare yemeğine Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, belediye meclis üyeleri, ilçe yöneticileri ve delegeler katıldı.

HEPMİZİN BAŞARISI

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı ve 7 Aralık'ta yapılacak tek listeli kongrede Genel Merkez tarafından tekrar aday gösterilen Osman Akbulut, istişare yemeğinde yaptığı konuşmada "Bildiğiniz gibi 7 Aralık'ta yapılacak olan 3. olağan kongremizde Genel Merkezimiz tarafından tekrar aday gösterildik. Tabi aday gösterilmemizde sizlerinde büyük destekleri var. Teşkilat olarak girdiğimiz 29 Mart yerel ve 12 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aldığımız başarı ile tekrar aday gösterildim. Tabi bu başarı sadece benim başarım değil. Sizlerin destekleri emekleri ile bu başarı sağlandı. Şimdi tek listeli kongre yapacağız belki ama sizlerin düşünceleri, önerileri bizler için önemli onun için kongre öncesi sizlerle bir araya gelerek istişare yapmak istedim.

İSTİŞARELER İLE YÖNETİMİ OLUŞTURACAĞIZ

Kongre öncesi yönetimimizi de sizlerin fikirleri oluşturacağız. Malum nüfusumuzun 50 binin altında olması nedeniyle Genel Merkezimizce yönetimimiz 30'dan 20'ye düşürülmüştür. Yönetime giremeyecek tüm arkadaşlar ilçe yönetimine layık olacağını düşünüyorum. Ancak sınırlı sayıda olacağı için ince eleyip sıkı dokuyacak ve sizlerin fikirleri ile yeni yönetimimizi oluşturacağız. Umarım yapacağımız istişareler sonrası 7 Aralık'ta yapacağımız kongremiz şölen havasında geçer. Herkesin kongremize katılmasını bekliyorum.  

BAŞKANIMIZA SAHİP ÇIKACAĞIZ

Kongre sonrası hep birlikte omuz omuza vereceğiz, belediye başkanımıza sahip çıkacağız ve onun bu kente daha güzel hizmetler yapmasını sağlayacağız. Biz Belediye Başkanımız Ali Bey'e sahip çıktıkça inanıyorum ki Ali Bey'de bu kente yaraşır çok güzel projelere imza atacaktır. Bu kentin hizmet alabilmesi için 7 Aralık bizim ve ülkemizin geleceği için çok önemlidir. Hep birlikte kenetlenelim ve güzel bir kongreyi yaşayalım."dedi.

YENİ TÜRKİYE'NİN SEÇİMİ

Akbulut'un ardından kısa bir konuşma yapan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ise "Teşkilatımızın desteği ile 29 Mart sonrası göreve geldik. Göreve gelmemizde teşkilatımızın hemen hemen her kademesindeki arkadaşımın emeği var. Teşkilatımızın ve halkımızın bize duyduğu güveni boşa çıkartmayacağız. Kısa sürede projelerimizin hayata geçeceğini hep birlikte göreceğiz. Ancak şimdi önümüzde bir kongre süreci var. Teşkilatımızın bu kongrede birlik ve bereberliğini göstermesini istiyor ve Genel Merkezimizin gösterdiği adayımıza sahip çıkacağına inanıyorum. Bu kongre hepmizin geleceği için çok önemlidir. Önümüzde 2015 Genel seçimleri var. Bu seçimler Yeni Türkiye'nin seçimidir. Bu seçimlerde de her zaman ki gibi alnımızın akıyla çıkıp "Yeni Türkiye"nin emin adımlar ile yoluna devam etmesini sağlamalıyız. Şimdiden kongremizin hayırlı olmasını diliyorum."dedi.    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826