AK Parti’de Büyük Gün

Teşkilatlar bugün de Körfez’de yaşanacak coşkuya ortak olacak. AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı’nın 97. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi bugün Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

BÜYÜKAKIN VE ELLİBEŞ KATILACAK

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve yönetim kurulunun ev sahipliğinde düzenlenecek olan danışma meclisi saat 19.00’da başlayacak. Büyük ilgi görmesi ve coşkunun zirve noktada yaşanması beklenen buluşmaya AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve kalabalık bir partili grubun katılması bekleniyor.

KAŞKOLLAR HAZIRLANDI

Öte yandan düzenlenecek bu görkemli danışma meclisi öncesinde AK Parti Körfez İlçe Teşkilatında hazırlıklar devam ediyor. Yarın akşam gerçekleşecek toplantı öncesinde ilçe kadın kolları yönetimi de programa renk katmak için özel bir çabanın içine girdi. Aysun Demir başkanlığındaki Körfez AK Partili kadınlar teşkilat mensuplarına AK Parti yazılı kaşkollar hazırladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817