AK Parti‘de delege seçimleri başladı
 AK Parti delege seçimleri Gölcük, Çayırova, Karamürsel, Kartepe, İzmit, Başiskele ve Kandıra’nın ilk yarısı olmak üzere 7 ilçede başladı. İlçelerde yapılacak olan delege seçimlerinde 33 bin üyenin oy kullanılması bekleniyor. İzmit İlçe binasında Alikahya, Fevzi Çakmak, Yuvam Akarca, Cumhuriyet, Ömerağa, Karabaş, Tepecik, Zabıtan, Kemalpaşa, Bekirdere ve Cedit olmak üzere 10 mahallenin sandıkları kuruldu. Oy kullanma işlemi saat 10:00’da başladı ve 12:00’ye kadar sürecek. Eğer çoğunluk sağlanamazsa 14:00 ile 16:00 saatleri arasında yapılacak.

 

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz yaptığı açıklamada 52 mahalle ve köylerle birlikte 102 sandığın kurulacağını belirtti. Korkmaz, “Partide aktif olarak çalışan arkadaşlarımız seçimlere ilgi gösterecek. İlçe kongrelerinde oy kullanmaları için 400 delege seçeceğiz ama arkadaşlarımız bu sayıdan daha fazlasını hakkediyor” ifadelerini kullandı. Öte yandan AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Ahmet Baha Öğütken ve İl Koordinatörü Temel Coşkun bugün saat 12:30’da kongre süreci ile ilgili basın açıklaması yapacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817