Ak Parti’de Gündem Kongre Oldu


Haftalık toplantıda bir araya gelen yönetim kurulu, ilçe ilgili konuları ve mahalle çalışmalarını görüştükten sonra kongre ile ilgili sohbet edildi. Osman Badem, kongre süreci ile ilgili çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini ifade ederek, ‘’Bu hafta sonu ülke genelinde belde teşkilatlarının kongreleri yapılacak, daha sonra da önceden açıklandığı gibi 19 Ağustos-15 Ekim tarihleri arasında ilçe kongreleri gerçekleşecektir. Bize düşen, namusumuz olarak gördüğümüz, ak davamıza yakışır şekilde kongremizi gerçekleştirmektir. Genel merkezimiz tarafından bir daha ki dönem için tercih edilsek de, edilmesek de 6. Olağan kongreyi bu ekip gerçekleştirecektir. Bu mihvalde teşkilat disiplin ve terbiyesinden ödün vermeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ego ve kibir sahiplerinin bu davada yeri yoktur. Bu kutlu davaya hizmet etmek için illa koltuk ve makam sahibi olmak gerekmez, vatan ve millet sevdası bu davanın özüdür’’ dedi.

Osman badem, kongre ile ilgili bilgiler de vererek, ‘’Körfez İlçe kongremiz büyük ihtimalle Ekim ayında gerçekleşecek. Önümüzde 2 ay süre var ve haftalık toplantılarımızı, mahalle çalışmalarımızı aksatmadan sürdüreceğiz. Siyaset boşluk kaldırmaz, AKP’nin kaderi Türkiye’nin kaderidir’’ dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817