banner2779
banner2752
banner2750

AK Parti’de İlçe Yönetimleri de Değişecek..!

7 İLÇE BAŞKANI

Temayül yoklamalarının ardından dün 22 ilçe başkan adayı, İl Başkanı Abdullah Eryarsoy’la birlikte genel merkeze gitmiş ve mülakata girmişti.

Akşam saatlerinde sonuçlanan mülakatlar neticesinde İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, Derince İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan ve Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay olarak belirlenmişti.

ÇOK ZORLANDIK

AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy bugün, dün görevleri tebliğ edilen 7 ilçe başlanıyla birlikte il binasında bir basın toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, “Öncelikle ilçe başkanlığına aday olan herkese teşekkür ediyorum. İlçe başkanlığına aday olan tüm arkadaşlarımız çok yetenekli ve kabiliyetli. Gerçekten ilçe başkanlarını belirlerken genel merkez de biz de çok zorlandık. Bu sebeple öğlen başlayan görüşmeler gece saatlerine kadar sürdü.

12 İLÇEYİ DE

12 ilçemizle omuz omuza bir seçim sürecine gireceğiz. Bu yolda yeni ilçe başkanlarımız da bayrakları aldıkları yerden daha ileriye taşımak için ellerinden geleni yapacaklar. Aynı birlik ve dayanışma ruhuyla sahalarda olacağız. 31 Mart’ta AK Parti bayrağını tüm ilçelere ve Büyükşehir’e dikeceğiz.”

SADECE DERİNCE

İlçelern yönetimlerine ilişkin çok önemli bir açıklama yapan İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, “Derince ilçemiz mevcut yönetimle devam edecek. Diğer 6 ilçemizde ilçe başkanlarımız yönetimlerini değiştirecek. Tabi bu ilçelerde mevcut yönetimlerimizde olan arkadaşlarımız da illaki olacaktır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751