AK PARTİDE İLK SEÇİM BÜROSU AÇILDI

Kuruçeşme merkezdeki AKP  seçim bürosu açılışına  İl Başkanı Mahmut Civelek, İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz,  Büyükşyehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu,  İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan,  Bekirpaşa Belediyesi eski Başkanı  Abdullah Köktürk ile, partililer katıldılar.

Açılışta konuşan AKP İzmit İlçe Başkanı Korkmaz, 30 Mart seçimlerinin şölen havasında geçmesini istediklerini söyledi.Korkmaz, “Biz hizmet partisiyiz. sandıktaki rakiplerimiz,  sadece diğer partiler değildir. Faiz lobisi, diğer bazı odaklar da bizim rakibimiz.Ama bu teşkilatlar, geçmişte olduğu gibi, bu seçimlerde deoyunları bozacaktır”şeklinde konuştu. Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu da Kuruçeşme’deki açılışta şunları söyledi:

“-Halkımız yapılanları görüyor. Yalana, dolana inanmıyor. Halk, kendisinin yanında olanları destekliyor. Ben İzmit halkının bir parçasıyım. bazıları gelecek sizlere yalanlar söyleyecek.  Geçmişte bunları yaptılar. Ama çok az kişiyi kandırabildiler. Bizde asla yalan söylemek yok. Biz doğruları anlatarak size hizmet ediyoruz.”

AKP İl Başkanı Civelek de açılışa katılanlara teşekkür etti  şunları söyledi:

“-Bu istikrarın korunması gerekir.  Kuru sıkı yalanlarla milletin  kafgasını karıştıranlar, bizi o eski Türkiye’e döndürmek istiyorlar. Bu memlekete eskimiş siyasetçilerden fayda gelmez. Yaptıklarımız ortada. Kaldığımız yerden devam edeceğiz.”

Konuşmaların ardından Kuruçeşme Merkez’deki AKP seçim bürosu açıldı. AKP’liler İzmit’te  10 tane daha seçim bürosu kuracak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817