banner2779
banner2752
banner2750

AK Parti’de Mahalle Başkanları tek vücut
 Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Temel Erten, önceki akşam 30 Mahalle teşkilat başkanıyla yaptığı toplantıda, yapılan ve yapılacak olan çalışmaları masaya yatırarak gözden geçirdiler AK Parti İlçe yönetim kurulu üyesi ve Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan yardımcısı Temel Erten Başkanlığında yapılan Mahalle başkanları toplantısına, ilçe yöneticilerinden Nazım Uzuner ile Recep Başkut da katıldı. 30 Mahalle Teşkilat Başkanının tam kadro katıldığı toplantıda, bugün askıya çıkacak olan seçmen listelerini dikkatlice kontrol etmelerini isteyerek, herhangi bir olumsuzluluğun yaşanmamasını istedi. 10-23 Ocak tarihlerinde askıda kalacak olan seçmen listelerine, listede adı bulunmayan vatandaşlar itirazlarını yapabilecekler. İlçemizde YSK’nun listesine toplam 194 Bin 825 seçmenin oy hakkı bulunuyor.

 

İLÇE DANIŞMA 17 OCAK’TA

Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan yardımcısı Temel Erten, mahalle teşkilat başkanları ile yaptığı toplantıda, AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı’nın 58. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi’nin 17 Ocak Cumartesi günü saat 19.00 da Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’nda yapılacağını belirterek, mahalle başkanlarından bu toplantıya çok iyi hazırlanmasını istedi. Başkan yardımcısı Erten ayrıca, cumartesi günü İzmit’te AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan için yapılacak olan “Destek Yürüyüşü” ne Gölcük’ten de destek vereceklerini ifade ederek, mahalle başkanlarının bu yürüyüşe destek vermelerini rica etti. Başkan yardımcısı, Erten seçim kaybetme bir korkuları olmadığının altını çizerek, amaçlarının AK Parti’nin Gölcük’teki oylarını yükseltmek olduğunu sözlerine ekledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751