banner2779
banner2752
banner2750

AK Parti’den Engelliler İçin Renkli Etkinlik


 

Buna göre ilçe teşkilatlarının da desteği ile düzenlenen program kapsamında tüm engelli vatandaşlarımız, Ormanya’da eğlenceli bir gün geçirdi. Engelli bireyler gerçekleşen bu eğlenceli aktiviteye aileleri ile birlikte katıldılar. Yaklaşık bin 300 engelli ve yakınının ağırlandığı etkinliğe ilçelerdeki sosyal politikalar birimlerinin yanı sıra, EKM, YKM ve ŞKM başkanlıkları da destek verdi.

PARTİLİLER AKIN ETTİ

İl Sosyal Politikalar Başkanı Zeki Canşi’nin ev sahipliğinde düzenlenen etkinliğe; AK Parti MKYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir ile çok sayıda partili katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751