banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

AK PARTİ’DEN ESENTEPE’DE MEHTERANLI AÇILIŞ

AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği Esentepe Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu’nun açılış törenine; AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı yönetim ve üyeleri,MHP Körfez İlçe Teşkilatı Yönetim ve üyeleri, Körfez Belediyesi Meclis Üyeleri,belediye meclis üyesi adayları ile mahalle sakinleri katıldı. Program mehteran konseri ile başladı.

31 Mart Zaferimiz Hayırlı Olsun

Seçim sabahına kadar sıkmadık el,çalmadık kapı bırakmayacaklarını yaptığı konuşmada söyleyen AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna “31 Mart seçimleri için çalışmalarımıza ara vermeden gece gündüz devam ediyoruz. Görüyorum ki her zaman olduğu gibi Esentepe yine bizimle beraber. Cumhur İttifakına en güçlü destek Esenetepe Mahallemizden gelecek. Şimdiden 31 Mart zaferimiz hayırlı olsun” dedi.

Halkımızın Desteği Cumhur İttifakından Yana

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kocaeli mitingine tüm ülkücüleri davet eden MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu “Körfez’de Şener Söğüt, Kocaeli Büyükşehir’de Doç.Dr. Tahir Büyükakın’ın belediye başkanı seçilmesi için MHP teşkilatları olarak çalışıyoruz, halkımızın desteği Cumhur İttifakından yana onu görüyoruz. Seçimi kazanacağımızdan hiç şüphemiz yok.” diye konuştu.

Ümmetin Birliği İçin Cumhur İttifakı

Açılış programında konuşan , Körfez Belediye Başkan İsmail Baran, ‘Ümmetin birliği,dirliği için,bir olmamız,iri olmamız lazım.İşte Cumhur İttifakı bunun için var. Ülkemiz üzerine oynanan oyunları bozmak için,Ülkemizin bekası için Cumhur İttifakının bu seçimden de zaferle çıkması gerekiyor. 31 Mart akşamı inşallah kazanan Cumhur İttifakı olacak, kazanan Körfez olacak. Biz bunun için gece gündüz çalışacağız’ şeklinde konuştu.

Gönül Alarak Yol Yürüyeceğiz

AK Parti’nin en büyük varlık sebebinin halk olduğunu belirten Cumhur İttifakı Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Varlık sebebimiz halktır. Halkımızla oturup hasbihal edecek, gönül alarak yol yürüyeceğiz. Sizlerin vereceği destekle; 31 Mart’ta milletimizin kazanımlarına sahip çıkmaya ve AK Parti’nin hizmet bayrağını dalgalandırarak 2023 hedeflerimiz doğrultusunda koşmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Körfez’e Otogar Geliyor

Hizmet serüveninin artarak devam edeceğini söylen Başkan Adayı Şener Söğüt “ Tütünçiftlik’te kent meydanı, İlimtepe yolu, millet bahçeleri, millet kıraathaneleri, Körfez seyir terası gibi bir çok projemizi bu dönem sizlerin desteği ile hayat geçireceğiz. Körfez’den başlayarak Cengiz Topel Havaalanına ulaşacak metro hattının uygulama projeleri tamamlanacak yani Körfez’e metro getireceğiz. Karayolları sahası içerisinde otogar projemizi Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız. İlçemizde yer alan sanayi tesisleri ve limanların ihtiyacını karşılamak üzere tır parkı alanları oluşturacağız.”diye konuştu. Program irtibat bürosunun açılış kurdelesinin kesilmesiyle son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826