AK Parti'den Kamu Kurumları'na Ziyaret
 Darıca Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şükrü Karabacak, İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, SKM Başkanı Sezai Ata ve partililer ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek seçimlerle ilgili görüş alışverişinde bulundular.Başta Darıca Kaymakamı Ahmet Karaaslan olmak üzere, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Öztosun, İlçe Müftüsü Remzi Pehlivan, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hayrettin Kaya ve İSU Darıca Şube Müdürü Cemil Düğün’ü ziyaret eden ekip Mart ayında yapılacak seçimlerin öncelikle ilçeye hayırlı olması temennisinde bulunurken,seçimlerde yarışacak tüm partilere başarılar dilediler.

 

DARICA AİLESİ SEÇİMLERE HAZIR

Ziyaretlerle ilgili bir değerlendirmede bulunan Başkan Karabacak, 2008 yılında ilçe olan Darıca’nın bütün kurum ve kuruluşlarıyla birlikte büyük bir aile kavramından yola çıkarak gelişimi tamamladığını ifade etti.

Başkan Karabacak ”geldiğimiz noktada yapılanmasını tamamlamış ve en iyi şartlarda vatandaşa hizmet etme gayretiyle çalışan kurumlarımız yaklaşan seçimleri de demokratik kurallar çerçevesinde geçirerek, ilçemizin daha modern ve yaşanabilir bir kent olması yönünde çalışmalarını sürdürecektir. Burada biz yöneticilere büyük görevler düşmektedir.İnanıyorum ki herkes üzerine düşen görev ve sorumlulukları en iyi şekilde yerine getirecektir.Şimdiden seçime girecek bütün parti ve adaylara başarılar diliyorum.” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817