AK PARTİ’DEN SANAYİ ÇIKARMASI
 AK Parti Kocaeli milletvekili adayları İlyas Şeker, Şener İnce ve İlçe Başkanı Ali Korkmaz, SKM programları kapsamında önceki gün Körfez Küçük Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti. Avukat Alper Doğan tarafından hazırlanan programa göre Şeker, İnce ve Korkmaz önce SS Körfez Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Muzaffer Gürfidan’ı makamında ziyaret etti.

 

AK Parti Kocaeli Milletvekilliği görevi halen devam eden İlyas Şeker, burada yaptığı konuşmada AK Parti’nin yeni seçim vaatlerinde KOBİ’lere her zaman olduğu gibi büyük yer ayrıldığını belirtti. KOBİ’lere çok ciddi kredi destekleri sunduklarını belirten Şeker, “Parti olarak bu konudaki ilkemiz, güçlü girişimciler, güçlü firmaları; güçlü firmalar da güçlü bir ekonomi ve güçlü bir Türkiye’yi beraberinde getirir şeklindedir” dedi. AK Parti’nin KOBİ’ler için yeni seçim vaatlerini de aktaran Şeker şöyle devam etti:

 

AK PARTİ ÜRETENİN YANINDA

“Her bir KOBİ için 1,5 Milyon TL ve her bir risk gurubu için 2 Milyon TL olan kefalet limitini, imalat sektöründe faaliyet gösteren KOBİ’lerin yatırım kredileri için 2,5 Milyon TL’ye, her bir risk grubundaki imalatçı KOBİ’ler için ise 3 Milyon TL’ye çıkarıyoruz. Ayrıca, diğer KOBİ’ler için 8 yıl olan maksimum vadeyi, imalatçı KOBİ’ler için 10 yıla; diğer KOBİ’ler için yüzde 75 olan kefalet oranını imalatçı KOBİ’ler için yüzde 80’e çıkarıyoruz. Esnafımıza düşük faizli kredi uygulamamıza devam ederken, 30 bin TL’ye kadar faizsiz kredi desteği de vereceğiz. Basit usulde vergilendirilen esnafımızın yıllık 8 bin liraya kadar kazançlarından hesaplanan vergisini almayacağız”. Gürfidan, ziyaret için teşekkür etti. Şeker, İnce ve Korkmaz daha sonra sanayi esnafını dolaştı. Çalışanların ve iş yeri sahiplerinin sorunlarını dinledi. Ziyaretler sırasında olumlu tepkilerle karşılaştılar.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817