AK Partili Başkan Gülcan Nişanlandı

İmdat-Nevriye Gülcan çiftinin yakışıklı oğulları Semih Tayyip ile AK Parti Derince İlçe yöneticilerinden Zafer Bilgintürk’ün kızı Ayşegül Bilgintürk, kız evinde gerçekleşen törenle evlilik öncesinde ilk adımlarını attı. Çifti bu mutlu ve özel günlerinde tüm dostları ve AK Parti’nin kent genelindeki çok sayıda yöneticisi de yalnız bırakmadı.

KALABALIK KATILIM

Nişana katılanlar arasında Derince Belediye Başkanı Zeki Gürsu, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Halit Çokan, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz ile çok sayıda davetli katıldı. Belediye başkanı Aygün, gençlerin yüzüklerini taktığı nişan merasimi edilen dualarla son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817