banner2779
banner2752
banner2750

AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanları Bursa'da buluştu
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Bursa'da düzenlenen AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanları 2. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na katıldı. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla düzenlenen toplantıya Başkan Karaosmanoğlu'nun yanı sıra diğer Ak Partili Büyükşehir Belediye Başkanları da katıldı.

 

ÇEŞİTLİ KONULAR ELE ALINIYOR

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açılışını gerçekleştirdiği toplantı dört saat sürerken basına kapalı olarak gerçekleştirildi. Toplantıda Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç ve Ali Babacan, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da katıldı. Toplantı bugün de (8 Kasım Cumartesi) mali, hukuki, idari, imar ve altyapı gibi konuların görüşülmesiyle devam edecek.​

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751