AK PARTİLİ CÜNEYT YÜKSEL KÖRFEZ İLÇEYİ KARIŞ KARIŞ GEZDİ

Program kapsamında AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyeleri ve milletvekillerinin de katıldığı program kapsamında Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati de ilimize geldi.

12 İLÇEDE PROGRAM

Bakan Nebati, İzmit’te bazı ziyaretlerde bulunduktan sonra Kocaeli Ticaret Odası’nda kentimizin iş dünyasının temsilcileri ile buluştu. Ayrıca yine ilimize konuk olan partinin MKYK üyeleri ile bazı milletvekilleri ise 12 ilçede düzenlenen programlarda vatandaşları selamladı, esnaf ziyaretleri yaptı ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek Körfez halkı ile bir araya geldi.

İLK ZİYARET TEŞKİLATA

Bu arada AK Parti’nin önceki dönem milletvekillerinden MKYK Üyesi Prof. Dr. Cüneyt Yüksel de Körfez ilçedeki ziyaretlere katıldı. Yüksel, Körfez “Şehir Buluşmaları” etkinliğine parti binasında, ilçe başkanı Ramazan Tuna ve yönetim kurulu ile bir araya gelerek başladı. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de hazır bulundu.

AĞADERE CADDESİ’Nİ GEZDİLER

Daha sonra Tütünçiftlik Ağadere Caddesi’nde esnaf ziyaretleri yapan ve cadde üzerinde bulunan vatandaşları selamlayan AK Parti MKYK Üyesi Cüneyt Yüksel ve parti yöneticileri, özellikle karne sevincini yaşayarak yarıyıl tatiline başlayan öğrencileri selamladılar ve hepsini tek tek tebrik ettiler.

CUMA NAMAZI MİMAR SİNAN’DA KILINDI

Daha sonra ilçenin en büyük mahallesi Mimar Sinan Mahallesi’ne geçen Prof. Dr. Cüneyt Yüksel ile parti yöneticileri, burada cuma namazını kıldıktan sonra cami cemaati ile bir araya geldi. Heyet daha sonra Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan Anadolu Döküm Fabrikasını ziyaret ettiler. Burada fabrika yöneticileri konuk heyete çalışmaları ile ilgili sunum yaptılar.

TAZİYE ZİYARETLERİ YAPTILAR

“Şehir Buluşmaları” etkinliği kapsamında Körfez turunu sürdüren AK Parti MKYK Üyesi Cüneyt Yüksel, ziyaretlerine Yeniyalı Mahallesi ile devam ettib burada taziye ziyaretlerinde bulunan Yüksel, Büyükşehir Belediyesi tarafından eğitim faaliyetleri sürdürülor KO-MEK kurslarına konuk oldu. Buradaki ziyaretler sırasında belediye başkanı Şener Söğüt, İlçe Başkanı Ramazan Tuna, İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir de hazır bulundu.

SON DURAK MARDİNLİLER

AK Partili heyet, günün son ziyaretinde ise ilçedeki Mardinlilerle bir araya geldi. AK Parti MKYK Üyesi Prof. Dr. Cüneyt Yüksel, Körfez Mardinliler Derneği Başkanı İbrahim Şen, yönetim kurulu ve dernek üyeleri ile bir araya geldi. Buluşma sırasında Mardinliler AK Partili heyetle yakından ilgilendi. Buluşma sırasında Prof. Dr. Cüneyt Yüksel, partilerinin 2023 yılı ve sonrasındaki hedefleri hakkında Mardinlileri bilgilendirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817