AK Partili Demir, Davet Turunda

İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir’in öncülük ettiği program için partili kadınların davet turu devam ediyor. “Birlikte Başardık” başlığı ile düzenlenecek olan program, 8 Aralık Perşembe akşamı, Körfez Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Başkan Aysun Demir de etkinlik öncesinde davetiye dağıtımını sürdürüyor.

DAVET TURU SÜRÜYOR

Partinin üst düzey yöneticilerinin de ilgi göstermesinin beklendiği program öncesinde ziyaretlerini sürdüren Başkan Aysun Demir, son olarak Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, meclis üyesi Ayşe Hacet Aşar ile geçmiş dönemlerde partide görev alan kadın kolları yöneticilerini ziyaret ederek davetiyelerini takdim etti.

“BİR VEFA HAREKETİYİZ”

“Birlikte Başardık” adlı vefa programına büyük önem verdiklerini dile getiren AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir, “Programımızda partimize emek veren dostlarımızı, partililerimizi ve konuklarımızı ağırlayacağız. AK Parti ailemiz her zaman bir ve beraberdir” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817