AK Partili Demirtaş: Gezmek için gezmiyoruz
 AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ve yardımcıları yeni açılan Açelya Güzellik Salonu sahibi Açelya Baş Durmuş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, İlçe Kadın Kolları Başka Yardımcıları, Birsen Katırcıoğlu, Zehra Aynacı ve Saadet Ergin hazır bulundu. oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen hayırlı olsun ziyaretinde konuşan Başkan Demirtaş, çalışmalarında başarılar diledi. Demirtaş ayrıca, AK Parti hükümeti ile birlikte kadınların üretim ve istihdam oranlarının arttığını söyledi.

 

ZABITAN HİZMETLERDEN MEMNUN

Gerçekleştirilen ziyaret için konuklarına teşekkür eden Açelya Baş Durmuş, kendi mahallesi olan Zabıtan’da yapılan çalışmaları çok beğendiklerini söyleyerek, “İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan tarafından yapılan çalışmaları çok başarılı buluyoruz. Zabıtan Mahallesi sakinlerinin birçoğu da Nevzat Beyin çalışmalarını çok beğeniyor. Başkanımızın sosyal belediyecilik alanında yaptığı çalışmalar çok güzel” ifadelerini kullandı. Baş Durmuş ayrıca AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları tarafından yürütülen çalışmaları da başarıyla takip ettiklerini söyledi.

 

‘BAŞKANIMIZ BİZİM İÇİN ŞANS’

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları olarak çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulunan Başkan Aysel Demirtaş da, projeleriyle çalmadık kapı bırakmama hedefinde olduklarını söyledi.  Devletin yardımıyla hanımların iş yeri açmasının çok yararlı bir şey olduğunu söyleyen Demirtaş, İzmit Belediyesi tarafından başlatın Mikro Kredi uygulamasının ve İZMEK kurslarının kadınları üretime teşvik etmesi konusunda çok başarılı olduğunu söyledi. Demirtaş, “Çok şanslıyız belediye başkanımız çok çalışıyor. Biz onun yoğun çalışma temposuna yetişemiyoruz” dedi.

 

KADIKÖY MAHALLESİ’NE TEŞEKKÜR

Çat kapı programları kapsamında son olarak Kadıköy Mahallesi’nde yaptıkları ziyaretlere işaret eden Başkan Aysel Demirtaş, Kadıköy Mahallesi’nde belediye hizmetlerini anlattıklarını ve vatandaşların taleplerini dinlediklerini söyledi. Demirtaş, “Çok çalışıyoruz. Gezmek için gezmiyoruz. Kapılarda iyi karşılanıyoruz. Kadıköy’de çok olumlu tepkiler aldık. Güzel karşılandık. Kadıköy sakinlerine de bizlere gösterdikleri misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817