AK PARTİLİ GENÇLER 20 BİN LOKUM DAĞITTI
 AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları, Kadir Gecesi dolayısıyla vatandaşlara lokum dağıttı. Fevziye Camii önünde Tervih namazı sonrasında düzenlenen programda Gençlik Kolları Başkanı Enes Akbal ve yöneticiler, namazdan çıkan vatandaşlara lokum ikram ederek gecelerinin mübarek olması temennisinde bulundu. Rahmet, mağfiret ve arınma iklimi Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken geçtiğimiz akşam Kadir Gecesi dolayısıyla vatandaşların adeta akın ettiği cami çıkışında lokum ikramında bulunuldu. Programda 20 bin lokum dağıtıldı.

‘BİRLİK, KARDEŞLİK’

Tüm İslam aleminin kandilini kutlayan İzmit Gençlik Kolları Başkanı Enes Akbal,“Bin aydan daha hayırlı olan bu mübarek gecede hem ibadetlerimizi edelim hem de vatandaşlarımıza ikramlarda bulunalım istedik. Birlik, beraberlik, kardeşlik duygularını canlı tutmak adına Kadri Gecemizde lokum dağıtarak sıla-i rahim yapalım istedik. Rabbimiz dualarımızı kabul etsin. Aynı zamanda şimdiden halkımızın Ramazan Bayramı’nı da kutluyorum” ifadelerini kullandı. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817