banner2779
banner2752
banner2750

AK PARTİLİ GENÇLER HASTALARI UNUTMADI
 AK Parti İzmit Gençlik Kolları Hanım Komisyonu 26-28 tarihleri arasında kutlanan Dünya Hasta Hakları Günü dolayısıyla Alikahya Kadın Doğum Hastanesi’nde bulunan hastaları ziyaret ederek acil şifalar diledi. Hanım Komisyonu Başkanı Burçin Erez önderliğinde gerçekleştirilen ziyaretlerde her bir komisyon üyeleri hastaları ziyaret edip, karanfil hediye etti ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

 ‘HER ZAMAN YANINIZDAYIZ’

Ziyaretlerinde açıklamalarda bulunan Komisyon Başkanı Burçin Erez, “Böyle günlerde hastalarımızın yanlarında olarak sorunlarını dinleyerek bir nebzede olsa mutlu etmeye çalışıyoruz. Hastalarımız ve yakınları sağlık sorunlarına hastanelerimizde çözüm ararken, kimi zaman sağlık çalışanlarımız ile kimi zamanda sistemden kaynaklanan sorunlar ile mücadele vermektedirler. Yaşadıkları sıkıntıları unutturmak için her zaman yanlarındayız tekrar 26 Ekim Hasta Hakları günlerini kutlar acil şifalar dilerim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751