banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

AK Partili Gençler Köy Ziyaretlerine Başladı
 AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları tarafından İzmit İlçe SKM programı kapsamında organize edilen ev ziyaretleri tüm hızıyla devam ediyor. AK Partili gençler her akşam mahalle mahalle gezerek ev ziyaretleri yapıyor. Düzenlenen proje kapsamında 19 mahalleyi tamamlayan Başkan Tutuş ve yönetim kurulu üyeleri şimdi de köy ziyaretlerine başladı. Gençler köy ziyaretlerine Çubuklu Osmaniye Köyü ile start verdi. Programa gençlik kolları üyelerinin yanı sıra köy muhtarı Kadir Gürkan da hazır bulundu.

 

HER GECE EV ZİYARETLERİ

Samimi bir havada geçen ziyarette vatandaşın sorunları dinlendi ve çözümler üretilmek adına notlar alındı. Başkan Muharrem Tutuş, AK Partili gençler olarak sorunların çözümüne katkı sağlamak adına durmadan çalıştıklarını ifade ederek "Yüklendiğimiz misyon doğrultusunda her gün her gece mahalle mahalle, köy köy ev ziyareti yapıyor vatandaşımızın sıkıntısını dinliyoruz ve hükümetimizin çalışmalarını da anlatıyoruz” ifadelerine yer verdi.

 

‘HALKIMIZ RAHAT BİR NEFES ALDI’

Düzenlenen ev ziyaretlerinde vatandaşlar tarafından oldukça sıcak karşılanan Tutuş, gündemde yer alan ve merak edilen soruları da yanıtladı. Bölgede yapılan yatırımlara değinen Tutuş, “Belediyelerimiz tarafından köylere yapılan yatırımlarla artık halkımız rahat bir nefes aldı. Bu bölgemizde gençler için stat yapılıyor, köy konağının temeli atıldı ve grup yolu yapıldı. Halkımızın taleplerini dinleyerek, köylerimizin kalan ihtiyaçlarını da gidermeye çalışıyoruz” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826